Izpoved Slovenca: "V Amsterdamu sem najel prostitutko in TAKO je vse skupaj potekalo"

Izpoved Slovenca: "V Amsterdamu sem najel prostitutko in TAKO je vse skupaj potekalo" (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Zaupal je, kakšna je bila noč z najetim dekletom ter tudi, koliko je za izkušnjo odštel...

Amsterdam slovi po različnih znamenitostih; med drugim nekateri tam obiščejo znamenite "kavarne", pa tudi rdečo četrt.

Portal Cosmopolitan poroča o izpovedi bralca, ki si je na počitnicah privoščil nekaj tovrstne zabave.

"Ko smo se s kolegi pred časom odločili za obisk Amsterdama, sem vedel, da bomo tam počeli veliko več, kot le obiskali muzeje in ostale znamenitosti. Če sem iskren, do teh sploh prišli nismo, saj smo že prvo noč dopusta odkrili znamenito rdečo četrt, v kateri zabave ni manjkalo. 

Prizori, ki sem jih videl v zloglasni četrti, so me spominjali na prizore iz filmov. Drzno oblečeni moški in dekleta so te praktično na vsakem koraku vabili, da se jim pridružiš. In seveda smo s prijatelji sprejeli pakt, da bomo to tudi storili," pripoveduje bralec.

Prijatelji so se držali dogovora in si poiskali dekleta. 

"Ko so vsi kolegi najeli svoja dekleta, sem na vrsto prišel tudi sam. Po krajšem ogledu ponudbe, sem se odločil za temnolaso gospodično, ki se mi je dlje časa nasmihala in me vabila k sebi. Za njene usluge sem odštel kar 350 evrov in po doživetem lahko potrdim, da je bilo vredno vse do zadnjega centa. 

Skupaj sva namreč preživela celo noč, v kateri sva večkrat seksala. Med seksom, ko sem čakal, da se moje telo znova napolni z energijo, mi je skrivnostna gospodična nudila masaže, pogovor ter druge prijazne geste. Počutil sem se, kot da koristim vse petvezdnične aktivnosti, ki mi jih je ponudil amsterdamski bordel. 

In ja, prostitutke oziroma prijateljice noči zares vedo, kako se stvarem streže. Očitno gre za kombinacijo profesije in izkušenj, saj takega seksa v svojem življenju še nisem doživel.

Gospodična brez imena je namreč poznala gibe, za katere sam še nisem slišal, znašla pa sva se v pozicijah, za katere nisem vedel, da jih znam narediti. 
350 evrov, kar je sicer kar vrtoglava številka za seks, se je tako poplačalo vse do zadnjega centa. Je pa res, da sem se nato še dneve spraševal, kako in če sploh, so te aktivnosti legalne?" je še dodal.

Kaj menite vi? Je bila izkušnja vredna denarja, ki ga je odštel?

Prirejeno po cosmopolitan.si