Kaj retrogradni Merkur prinaša vaši KARIERI?

Kaj retrogradni Merkur prinaša vaši KARIERI? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 9. 2022

Ste vedeli, da retrogradni Merkur prinaša tudi spremembe na področju kariere? Preverite, kaj to pomeni za vaše nebesno znamenje.

Oven

Včasih zaradi tekmovalne naravnanosti zapostavite svoje sodelavce. Retrogradni Merkur vas spodbuja, da okrepite svoj timski duh, se držite dogovorov in delujete v prid celotni ekipi.

Bik

Čeprav ne marate sprememb, je zdaj idealen čas, da stopite iz cone udobja in preizkusite nove stvari, ki vas bodo pripeljale do izjemnih rezultatov. Razmislite, kako lahko v karieri ubežite rutini.

Dvojčka

Postavite jasno mejo med osebnim in službenim življenjem. Naj težave v službi ne vplivajo na vaše osebne odnose, prav tako pa osebnih težav ne nosite s seboj v službo. V nasprotnem primeru si lahko nakopljete težave.

Rak

Čakajo vas izzivi na osebnem področju, zato boste delu posvečali manj pozornosti. Pomembno je, da v službi ostajate čim bolj zbrani, saj nekateri sodelavci ne bodo imeli potrpljenja za vašo mentalno odsotnost.

Lev

Pred vami je zmedeno obdobje, ko se boste težko izražali in slabo razumeli navodila. Pogumno vprašajte za pomoč in dodatna vprašanja; le tako lahko izpolnite pričakovanja nadrejenih.

Devica

Razmislite, kam vlagate svoje finance in kako lahko dosežete finančno svobodo. Morda boste prišli do ugotovitve, da je čas za menjavo službe, napredovanje ali povišico.

Tehtnica

Včasih si tako želite ugajati drugim, da ob tem pozabite nase. Čas je, da v karieri začnete bolj slediti sebi in svoji viziji. Če že nekaj časa razmišljate o menjavi poklicne poti, je zdaj lahko pravi trenutek za prvi korak. 

Škorpijon

Ko se zatopite v delo, ob tem pogosto pozabite nase. Retrogradni Merkur vas bo spodbudil, da se posvetite sebi in razmislite, kako lahko svojo poslovno pot prilagodite tako, da še vedno lahko živite umirjeno, sproščeno in srečno.

Strelec

V odnosu s sodelavci ste precej prijateljski, kar se vam včasih lahko maščuje. Čas je, da postavite meje in vzpostavite profesionalne odnose. Tako boste v ekipi pridobili spoštovanje in zaupanje.

Kozorog

Včasih ste tako zelo osredotočeni na kariero, da ob tem pozabite na osebno življenje. V tem času boste to neravnovesje lažje prepoznali in se opomnili, kaj vam je zares pomembno ter čemu želite posvečati več pozornosti.

Vodnar

Naredite korake proti poslovni rasti. Morda je čas, da se zbližate s sodelavci in okrepite odnose s svojo ekipo, morda pa je zdaj odlična priložnost, da se udeležite dodatnih izobraževanj.

Ribi

Retrogradni Merkur vam prinaša soočenje z opravili, ki ste jih prestavljali. Morda bo napočil čas, da končno zaključite nek projekt ali se lotite obveznosti, ki vas že nekaj mesecev čakajo. Na koncu se ne pozabite nagraditi.