Kdaj lahko pričakujete ZAROKO? (Glede na njegovo nebesno znamenje)

Kdaj lahko pričakujete ZAROKO? (Glede na njegovo nebesno znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2022

Kdaj vas bo moški zasnubil je lahko odvisno tudi od njegovega nebesnega znamenja...

Oven

Ovni slovijo po svoji impulzivnosti in intenzivnosti. Ko se zaljubijo, se zaljubijo močno in ko se za nekaj odločijo, to želijo takoj. Večkrat se za zaroko odločijo hitro in nepričakovano; morda celo preden boste sami na to pripravljeni.

Bik

Biki so precej stabilni in premišljeni. Ne marajo sprememb in njihov cilj je, da zakon traja vse življenje. Zaročili bodo samo osebo, za katero so zagotovo prepričani, da je prava zanje.

Dvojčka

Življenje z nepredvidljivimi dvojčki je polno presenečenj. Tudi pri zaroki ni možno točno oceniti, kdaj se za ta korak odločijo; lahko zelo hitro, lahko pa si tudi vzamejo več časa, odvisno od njihovega razpoloženja.

Rak

Ljubeči in predani raki si želijo partnerja, s katerim se bodo lahko globoko povezali. Za zaroko se bodo odločili takrat, ko bodo v odnosu začutili obojestransko, brezpogojno ljubezen.

Lev

Impulzivni levi lahko za roko zaprosijo hitro. Iščejo partnerja, s katerim se bodo zabavali, zato se bodo za ta korak odločili, ko začutijo, da je partner tudi njihov najboljši prijatelj.

Devica

Perfekcionistične device morajo čutiti, da je razmerje stabilno in da nimata nobenih nerazrešenih težav. Korak proti zakonskem življenju bodo naredile takrat, ko so v to popolnoma prepričane in ko bo nastopil popoln trenutek.

Tehtnica

Tehtnice bodo odločitev sprejele takrat, ko bodo čutile, da je zato "pravi čas": ko bodo pretehtane vse opcije, ko bo v razmerju vse tako, kakor mora biti, ko bo skupno življenje že dobro utečeno in brez hujših težav. To je lahko zelo hitro, lahko pa traja tudi nekaj let.

Škorpijon

Ko se strastni škorpijoni zaljubijo, jih nič ne more ustaviti. Imajo močno intuicijo in ko začutijo, da so s pravo osebo, lahko zasnubijo hitro, divje in nepričakovano. Ne razbijajo si glave z raznoraznimi vprašanji, temveč preprosto sledijo instinktom.

Strelec

Svobodni strelci ne prenesejo občutka, da bi jih kaj omejevalo, zato obstaja verjetnost, da se ne bodo nikoli odločili za poroko. V zvezi ne želijo niti pritiskov in vprašanj, kdaj bo prišlo do poroke. 

Kozorog

Čeprav si zelo želijo zakonskega življenja, bodo pred zaroko pošteno razmislili. Kozorogi si želijo osebe, s katero se bodo postarali, zato bodo zasnubili šele takrat, ko bodo zagotovo prepričani, da so s pravim človekom.

Vodnar

Vodnarji si včasih težko priznajo, da so se zaljubili in težko sprejmejo ter predelajo svoje občutke. Ko pa vendar prisluhnejo svojemu srcu, lahko do zasnubitve pride precej hitro.

Ribi

Ribe verjamejo v to, da se vse zgodi z razlogom in da iz vesolja nenehno dobivamo signale, če smo na pravi poti. Tudi pri zaroki bodo pred tem poiskale "znake iz vesolja" in se šele nato odločile za ta pomemben korak.