Masterchef: Tekmovalec Žiga končno razkril, zakaj se je v resnici prijavil v tekmovanje

Masterchef: Tekmovalec Žiga končno razkril, zakaj se je v resnici prijavil v tekmovanje (foto: Instagram Žiga Škvorc (Posnetek zaslona)) Instagram Žiga Škvorc (Posnetek zaslona)
24. 5. 2023

Letos v oddaji Masterchef Slovenija nastopa tudi Žiga Škvorc, ki v vsaki epizodi bolj dokazuje, da ima veliko znanja in da zmore ustvarjati prave kulinarične mojstrovine.

Ob pričetku letošnje oddaje je Žiga priznal, da se ni prijavil sam. Prijavila ga je punca Anamarija, ki je, po njegovih besedah, tudi njegova glavna asistentka pri kuhanju.

Pred kratkim pa je na svojem Instagramu priznal, da se je v kuharske vode podal takrat, ko je opazil, da kuhanje ni močna točka njegovega dekleta.

"Še zdaj se spomnem tistega trenutka, ko sem se odločil, da se bom posvetil kuhanju. Bil je eden najinih prvih večerov in Anamarija se je odločila, da nama bo naredila za jesti. To je bilo tako suho, da sva potrebovala še ene 3 litre vode, da sva pojedla vsaj polovico," je zapisal Žiga in ob tem dodal, da je takrat naenkrat dobil dve stvari, ki jih ima zares rad (kuhanje in dekle).

Če ne bi prišlo do te prigode, se Žiga morda nikoli ne bi navdušil nad kulinariko in ga zato ne bi spremljali v Masterchefu. Mi smo vsekakor navdušeni nad njegovim znanjem in mu želimo obilo kulinaričnih uspehov.