Med njima je 29 let razlike: "Vsi mislijo, da sva mati in sin, midva pa sva vsak dan bolj zaljubljena"

Med njima je 29 let razlike: "Vsi mislijo, da sva mati in sin, midva pa sva vsak dan bolj zaljubljena" (foto: Twitter @arsagarson (Posnetek zaslona)) Twitter @arsagarson (Posnetek zaslona)
10. 9. 2023

Neobičajen par kljub veliki razliki v letih zatrjuje, da sta vsak dan bolj zaljubljena.

Ljubezen ne pozna meja in včasih so najbolj nenavadna razmerja tista, ki funkcionirajo. Eden takih primerov je tudi razmerje dveh Britancev, med katerima je kar 29 let razlike.

Luke Ellis in Steff White sta lani pričela klepetati na družbenih omrežjih in takoj sta se neverjetno ujela. Ko sta se srečala v živo, sta samo še potrdila njuno ujemanje in kljub veliki razliki v letih sta se odločila, da bosta poskusila zgraditi razmerje.

25-letni Luke je priznal, da ga je pritegnila zdrava in prizemljena osebnost 54-letne Steff, medtem ko ona pravi, da jo na svojem izbrancu najbolj privlačijo njegov šarm, vrednote in kavalirstvo.

"Želiva si, da bi ljudje razumeli, da ljubezen ne pozna let. Midva sva sorodni duši in najboljša prijatelja. Zaljubil sem se po tem, ko sem videl njeno srce in dušo," je za portal Mirror pojasnil Luke.

"Luke me ohranja mlado. Ves čas se smejiva. On je moj sanjski moški. Je staromoden, premišljen in pazi name. Je preprosto ljubeč in vsak dan mi pove, da me ljubi. Najina ljubezen je vse močnejša," pravi Steff.

Parček se je tako zelo ujel, da sta se že po 6 mesecih odločila za zaroko. Iz strani družine in prijateljev sta prejela veliko podpore, a vseeno priznavata, da v javnosti še vedno dobivata nenavadne poglede. 

"Moja mama in Steff sta približno enako stari. Nekateri ljudje naju gledajo in si mislijo: 'Ali je to nekakšen čuden odnos med mamo in sinom?' Včasih naju ljudje tako čudno gledajo, da se prav nasmejiva," pripoveduje Luke.

Par še nikoli ni bil v razmerju, kjer bi bila prisotna večja razlika v letih. A zdaj priznavata, da sta vsak dan bolj zaljubljena in se že veselita skupne prihodnosti; predvsem poroke, ki jo načrtujeta konec leta.

Vir: vecernji.hr