"Možu sem dovolila seks z drugimi ženskami in takšen je zdaj najin zakon!" (osebna izpoved)

"Možu sem dovolila seks z drugimi ženskami in takšen je zdaj najin zakon!" (osebna izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2022

38-letna vplivnica, ki je s svojimi kontroverznimi pogledi šokirala ženske po vsem svetu, je razkrila, da svojemu možu dovoli seksati z drugimi ženskami – medtem ko se sama ne želi predajati moškim zunaj zakonske zveze. Razlog?

Nizka spolna sla. Nekaj, česar se verjetno bojijo vsi pari. Toda kaj je ta izkušnja prinesla njunemu zakonu? 

To je razkrila Monica ...

Profimedia

Monica Huldt prihaja s Švedske (sicer rojena na Poljskem), zdaj pa se v ZDA podaja novim izzivom naproti. Samooklicana gurmanka in ljubiteljica mačk je bistra podjetnica in ena najuspešnejših modelov na platformi OnlyFans ter na Instagramu. Samo na OnlyFans zasluži okoli 150.000 dolarjev mesečno.

Z nizko spolno slo se je začela spopadati leta 2015, ko je delala še kot plesalka. Kot je povedala v intervjuju za Jam Press, je pred slavo v spletu delala kot plesalka v klubu in to je bil razlog, da je seks sploh ni zanimal. 

"Cel delovni teden sem bila obkrožena z moškimi, ki so strmeli vame in do katerih sem morala biti ves čas prijazna. Zaradi tega sem se počutila precej bedno."

"To je res kvarilo moje razpoloženje in ko sem prišla domov, si nisem želela spolnih odnosov ali celo dotikov svojega moža. To očitno ni bilo dobro za najino spolno življenje ali odnos."

Zaradi nizke spolne sle in pomanjkanja intimnosti, sta tako šla skozi nekaj zelo težkih obdobij. 

Ogromno se je spremenilo, ko se je Monica posvetila delu v spletu. Bilo je boljše, čeprav ne povsem tako, kot bi moralo biti. 

Zato se je odločila: možu Johnu bo dovolila seks z drugimi ženskami. 

Profimedia

Tako je par počasi odprl svojo zvezo – in prvič sta preizkusila v troje. 

Monica zdaj verjame, da to ni le okrepilo njune zveze, pravi, da je zaradi tega tudi njuno spolno življenje boljše in vznemirljivejše. 

"Vedno sem vedela, da mojega moža zanima seks v troje, vendar se o tem nikoli nisva resno pogovorila," je povedala v intervjuju. Prizna pa tudi, da jo je bilo v preteklosti vedno strah tega. Čeprav ji mož ni nikoli dal razloga, da bi dvomila o njegovi zvestobi, jo je bilo strah, da bo začel gojiti čustva do nekoga drugega. A ko se je zgodilo, je bila "presenečena, kako udobno se je počutila – nekaj, za kar si nikoli nisem mislila, da se bo zgodilo," je povedala. Z veliko ženskami sta celo prijatelja, John si z njimi izmenjuje sporočila, a o tem nima skrivnosti, včasih pa gredo celo skupaj ven na večerjo. 

Zanimivo …

Kot še navaja Jam Press, je Monica tabloide polnila prav zaradi svojega kontroverznega pogleda in s svojimi izjavami je šokirala ženske po vsem svetu. Dejala je, da je po njenem mnenju skrivnost srečnega ljubezenskega življenja v tem, da so ženske podrejene svojim moškim.

Čeprav zase pravi, da se sama ne bo dotaknila nikogar, razen svojega partnerja. Bo pa imela odnose z drugimi ženskami – tako z možem kot brez njega. "Čeprav imam spolne odnose z dekleti, mi je všeč misel, da je John edini moški v mojem življenju, zato se mi zdi bolj posebno.«

"Svojemu možu 100 % zaupam in mislim, da je vključevanje drugih v najin zakon naredilo najino spolno življenje tako čudovito in na splošno je najin zakon močnejši."

Vir: Profimedia/Jam Press (Stronger Marriage Sex)

Preverite še:
Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najin SEKS'