Noro! TAKO so si tekmovalci Exatlona v času šova morali prati oblačila!

Noro! TAKO so si tekmovalci Exatlona v času šova morali prati oblačila! (foto: Planet TV) Planet TV
7. 12. 2022

Tekmovalec Exatlona je razkril, kako so si v Dominikanski republiki tekmovalci prali oblačila...

Športno obarvan resničnostni šov se je za letos že zaključil, laskav naziv zmagovalca ter nagrado v višini 50.000 € pa sta prejela Karolina Siročič in Marko Špiler.

Z zaključkom šova pa so številni tekmovalci odgovarjali na vprašanja svojih sledilcev in razkrivali sočne podrobnosti iz tekmovanja. Eden takih je tudi Teo Čeh, ki ga je v četrt finalu za las premagal Tim Nuč.

Teo je na svojem Instagram profilu odgovarjal na vprašanja sledilcev, večina teh vprašanj pa se je navezovalo na Exatlon. Med drugim je Teo dobil tudi vprašanje, kako so tekmovalci prali svoja oblačila.

V odgovor je Teo objavil fotografijo poligona, na katerem skače v bazen in zapisal: "Tako, ko smo skakali v bazene." Seveda je nato takoj zapisal, da se je samo pošalil, nato pa je pojasnil, kako je pranje oblačil zares potekalo.

"V vili smo imeli pralni stroj, v baraki pa smo prali na roke." Tekmovalci, ki so spali v baraki, so torej po naporni tekmi morali še na roke oprati vsa svoja oblačila. Nedvomno je to samo še en razlog več, zakaj so se tekmovalci vsak teden tako zagnano borili za vilo...