Oglasila se je Kristina Miler (Sanjski moški) in povedala resnico o tem, zakaj z Blažem nista več skupaj

Oglasila se je Kristina Miler (Sanjski moški) in povedala resnico o tem, zakaj z Blažem nista več skupaj (foto: Voyo/posnetek zaslona) Voyo/posnetek zaslona
18. 1. 2023

Verjetno se spomnite, da sta Blaž in Kristina že kmalu po oddaji Sanjski moški sporočila žalostno novico, da nista več skupaj. Sedaj se je oglasila Kristina in pojasnila, zakaj sta sploh zaključila. 

Katera od punc je bila vaša favoritka v oddaji Sanjski moški? Mnogi so navijali prav za Kristino Miler, ki je večkrat priznala, da ji je Blaž zelo všeč in si priigrala tudi kar nekaj romantičnih zmenkov in časa na samem z njim. 

Kristina ni le Blaža, ampak kar vse, očarala na prvi pogled, ko se je v oddaji pojavila kot skrivnostna nevesta. Z Blažem sta že ob prvem stiku imela poročno fotografiranje, na katerem sta izgledala res zaljubljeno. Njuna pravljica je dobila srečen konec vsaj za nekaj časa, ko jo je Blaž izbral tudi v finalu, kjer se je za njegovo srce potegovala s sotekmovalko Arijanno. 

Potem pa je hitro sledil konec. Blaž in Kristina sta javnosti sporočila, da nista več par, vendar ostajata v prijateljskih stikih in se pustita presenetiti, kaj bo prinesel čas. 

Sedaj se je oglasila Kristina ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Miler (@milerkristina)

Za Metropolitan.si je povedala, da se je za razkritje resnice glede kratke zveze z Blažem odločila zaradi lažnih informacij, ki naj bi jih v intervjujih podajal Blaž: "V enem intervjuju je dejal, da se je najina zveza zaključila, ker naj bi izvedel slabe stvari o meni, v drugem je dejal, da sem ljubosumna."

In nadaljevala: "Najine zveze ni zaključil on, ampak sem jo jaz."

Dodala je, da je zanjo zgodba zaključena in da z Blažem nimata več stikov, zato si želi, da bi se tudi govorice o njej sedaj prenehale. 

Blaž Kričej Režek pa se je pojavil v oddaji Quickie z Davidom Amarom,

kjer je povedal marsikaj, med drugim tudi, kdaj in kako kaznuje svojo punco: "Napišem sporočilo, potem pa za kakšen dan izginem." Pojasnil je, da dekle zasipa s pozornostjo, če je pridna in ji jo vzame, če presodi, da se ni vedla v skladu z njegovimi pričakovanji. 

Oddaja je znana po tem, da marsikoga spravi v neprijetno situacijo in pripravi do tega, da pove tudi kaj, kar v intervjujih zagotovo ne bi. David je na začetku imitiral nekaj tekmovalk oddaje Sanjski moški, ki jih je Blaž brez težav uganil. 

Potem so se začela pikantna vprašanja, v katerih Blaž med drugim pove, da je nedolžnost izgubil pri 16. letih, bolj skrivnosten pa je pri številu partnerk, ki jih je imel do sedaj. 

David ni pozabil vprašati, ali je Blaž imel spolne odnose s katero od deklet iz Sanjskega moškega, kar je potrdil, ni pa hotel razkriti, katera dekleta so mu grela posteljo, saj pravi, da je gentleman in zato ostaja tiho. Vendar se je hitro za tem zagovoril, da se očitno strastem ni predal z eno od tekmovalk, ampak z več dekleti. 

Več podobnih vsebin preverite na www.metropolitan.si