Par se je hudomušno odzval na tečnega soseda, ki ju je prekinil med spolnim odnosom

Par se je hudomušno odzval na tečnega soseda, ki ju je prekinil med spolnim odnosom (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

Celotni stavbi sta sporočila, naj ju v prihodnje ne motijo...

Ohranjati dobre sosedske odnose je včasih pravi izziv - še posebej, če imamo v bližini tečnega soseda, ki se pritožuje nad vsem. Mlademu paru pa se je pred kratkim zgodilo še nekaj bolj neverjetnega; sosed ju je zmotil med spolnim odnosom, češ, da sta bila preglasna!

Na družbenih omrežjih je pred kratkim zaokrožilo sporočilo mladega Hrvata, katerega sosed je zmotil med spolnimi užitki. Odločil se je, da bo kar celotni stavbi dal vedeti, kako močno si v resnici želi odnosov s svojim dekletom, sosede pa je ob tem prosil, naj ju ne motijo.

Tako je zapisal:

Spoštovani stanovalci,

po enem letu zveze na daljavo sva se s punco končno preselila v skupno stanovanje in včeraj v popoldanskih urah med intimnim odnosom nama sosed iz stanovanja št. [X] trka na vrata, češ ali kaj ni v redu, kaj se dogaja. Sredi belega dne. In potem, ko je videl, da ni nič, je začel govoriti bedarije.

Prosiva vas, v primeru, da slišite vzklike in stokanje, so to zvoki zadovoljstva. Dolgo se nisva videla na redni bazi, pa želiva nadoknaditi.
Če jaz vam ne trkam na vrata zaradi vaših nadležnih otrok, ki vriskajo in skačejo po stanovanju celi dan, ali pa, ko pustite psa, da laja in cvili, medtem ko ste vi v službi, potem tudi vi pustite naju, da se naskakujeva na dnevni bazi, še posebej, ko to ni sredi noči, ko se računajo tisti decibeli.

S spoštovanjem,
stanovanje št. [Y]

Kaj pa vi menite? Kdo ima tukaj prav?

Povzeto po govori.se