Pirančan razkril, kateri zvezdniki bodo v Sloveniji snemali film: "So že na poti..."

Pirančan razkril, kateri zvezdniki bodo v Sloveniji snemali film: "So že na poti..." (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2022

Pred kratkim je v javnost pricurljala novica, da bo v mesecu septembru v Piranu potekalo snemanje ameriškega filma. Kljub skrivnostnosti pa smo vseeno izvedeli, kateri zvezdniki bodo na snemanju...

19. septembra naj bi se v Piranu pričelo snemanje ameriškega filma, ki naj bi trajalo vse do 4. oktobra. Na snemanju naj bi bili prisotni tudi znani ameriški zvezdniki, katerih imen pa producenti niso želeli razkriti.

Vseeno pa je prebivalec Pirana, Slavko Franca, na svojem Facebook profilu objavil točno, kateri igralci so že na poti v naše obmorsko mesto. 

"So že na poti v Piran, Istro, Slovenijo... Snemanje se začne 19. septembra in bo trajalo do 4. oktobra. Scarlett Johansson, Halle Berry, Morgan Freeman," je zapisal v svoji objavi, v kateri je priložil tudi fotografije omenjenih zvezdnikov.

Imamo v Sloveniji novo zvezdo?

Med naštevanjem je omenil tudi Alexandro Galinec, zaenkrat še neznano igralko iz Slovenije. Ali to pomeni, da bo tudi ona nastopala v filmu? V komentarjih pod objavo se je oglasila tudi Alexandra, ki je s svojimi emotikoni izrazila navdušenje, več pa zaenkrat še ni razkrila.

Ali bodo zvezdniki resnično prisotni na snemanju, ali gre samo za ugibanja, zaenkrat še ni znano, vsekakor pa bomo že čez 10 dni zagotovo tudi sami izvedeli več informacij.