Po finalni oddaji o zmagovalcih Exatlona ni ne duha ne sluha. Kaj se dogaja?

Po finalni oddaji o zmagovalcih Exatlona ni ne duha ne sluha. Kaj se dogaja? (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Tekmovalci, ki so v finalni oddaji navijali, so že v Sloveniji, o finalistih pa ni ne duha ne sluha. Kaj se dogaja? 

V petek smo spremljali finalno oddajo tekmovalnega šova Exatlon in tako dobili zmagovalca letošnje sezone. To sta Karolina Siročič in Marko Špiler, ki sta zmagala v dvoboju proti Lini Majcen in Timu Nuču.

Tekmovalci, ki so v zadnjem tednu izpadli, so ostali v Dominikanski republiki in navijali na finalni tekmi. Že v petek pa so na svojih družbenih omrežjih razkrili, da so že doma.

Zanimivo pa je, da se ni oglasil še nobeden od štirih finalistov. Številni oboževalci se ob tem sprašujejo, kaj se dogaja ter zakaj se niso na svojih družbenih omrežjih vsaj zahvalili za čestitke in podporo.

Kaj se s finalisti dogaja, je delno razkrila Klara Japelj. Na svojem Instagram profilu je odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev, med drugim pa so jo vprašali tudi, ali so izpadli tekmovalci po izločitvi počakali do finala in se domov vrnili skupaj z zmagovalci.

"Počakali smo do finala in navijali, nato pa šli domov (mi, finalisti še ne)," je odgovorila Klara in s tem namignila, da so finalisti očitno ostali v Dominikanski republiki.

S tem je Klara v oboževalcih vzbudila še več radovednosti in sledilci so želeli več informacij. A Klara je zapisala, da več ne sme izdati in da se bo vse izvedelo kmalu.

Nekateri ugibajo, da se bodo tekmovalci vrnili zelo kmalu, spet drugi pa upajo, da se bodo finalisti med seboj še enkrat pomerili v dodatnem dvoboju.

Kaj pa menite vi? Kaj se dogaja s finalisti?