TA dan v letu 2023 bo za vaše nebesno znamenje NAJTEŽJI

TA dan v letu 2023 bo za vaše nebesno znamenje NAJTEŽJI (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2023

Na kateri dan v tem letu se vam obeta še posebej veliko izzivov?

Oven: 3. november 

Vsi občutki, ki ste jih do sedaj uspešno ignorirali, bodo privreli na površje. To bo za vas zelo intenziven dan, ki pa vam bo pomagal uvideti, kaj vas ovira pri vaši rasti in kaj morate storiti, da se osvobodite tega, kar vas drži nazaj.

Bik: 5. maj

V maju vas čaka pomembna prelomnica v odnosih. Zaprli boste vrata nečemu, kar bi se moralo že zdavnaj končati. Čeprav je zaključek lahko boleč, ne pozabite, da ravno konci prinašajo nove začetke.

Dvojčka: 16. maj

Na ta dan boste bolje ozavestili vse svoje nerazrešene travme in vzorce. Spoznali boste, na katerih področjih morate še delati in katere rane morate zaceliti. Razmislite tudi, kdo bi vam lahko v težkih trenutkih nudil oporo.

Rak: 17. julij

Ugotovili boste, da ste tako zelo čustveno navezani na svoj dom in družino, da vas to ovira na vaši poti. Čas je, da vzpostavite zdrave meje v odnosu z domačimi - tudi, če njihov odziv ne bo najboljši.

Lev: 29. september

Oglasili se bodo občutki, ki ste jih potlačili. To je za vas priložnost, da odkrijete temne dele sebe in si jih priznate. Čeprav je to lahko težko, se le tako lahko resnično povežete s seboj.

Devica: 5. oktober

Nagnjeni boste k pretiranemu razmišljanju in analiziranju. Lastne misli vas bodo bremenile in soočali se boste s pomanjkanjem osredotočenosti. Ostajajte nežni do sebe in ugotovite, kako bi se lahko sprostili.

Strelec: 2. oktober

Soočali se boste z lastnimi strahovi in prepričanji, ki vas omejujejo na vaši poti. Pred vami je naporen dan, v katerem se bodo vzbudili občutki, ki se jih sicer redko zavedate, a le z zavedanjem se jih lahko osvobodite.

Kozorog: 27. marec

Čeprav ste navadno precej racionalni, boste ob koncu marca bolj zasanjani in čustveni. Morda boste v tem času ugotovili tudi, da ste prerasli nekatere ljudi v svojem ožjem krogu.

Vodnar: 28. oktober 

Nagnjeni boste k impulzivnemu ravnanju in nepremišljenosti. Bolj izrazito boste opazili lastnosti, ki vas pri vaših bližnjih motijo, a pazite, da pri tem ne reagirate preveč burno in impulzivno.

Ribi: 27. marec 

Čas je, da ozavestite vse svoje lastnosti - tudi tiste, ki jih sicer zanikate. Bodite nežni do sebe in ne pozabite, da noben ni popoln. S tem, ko spoznate svojo temno plat, se lahko bolje povežete s seboj.