TA nebesna znamenja bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU

TA nebesna znamenja bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

Katera znamenja se bodo v tem tednu srečevala z dvomi in pomisleki o svojem razmerju?

Kozorog

V zadnjem času ste imeli veliko obveznosti in svoje razmerje ste nekako postavili na stranski tir. To prinaša tudi posledice; s partnerjem nista več tako povezana, kot sta bila nekoč. Vprašanje pa je, ali ste sploh pripravljeni karkoli spremeniti? Je želja po tem razmerju dovolj velika, da ste se zanj pripravljeni odpovedati drugemu?

Lev

V vas se bo vzbudila velika želja po druženju s prijatelji, kar pa morda ne bo najbolj všeč vaši boljši polovici. Zaradi tega se boste morda počutili omejene ali ujete. Zna se zgoditi, da boste celo razmišljali o razhodu. Ne sklepajte nepremišljenih odločitev in se iskreno, z razumevanjem pogovorite o svojih občutkih.

Dvojčka

Morda vas pomisleki o razmerju spremljajo že nekaj časa, v tem tednu pa vam bo postalo še bolj jasno, če ste resnično s pravo osebo. Ključno je, da ste iskreni do sebe in se soočite z vsemi občutki, ki ste jih do sedaj zanemarjali. Ne pozabite, da se vsi odgovori že skrivajo v vas.

Oven

Obstaja kar nekaj stvari, ki ste jih partnerju zamolčali. Morda vas je nekaj zmotilo ali prizadelo, pa o tem niste želeli govoriti. Zdaj je čas, da se iskreno pogovorite, a ni nujno, da bo partner to sprejel tako, kot pričakujete. To vas lahko popolnoma iztiri, vendar se potrudite ostati mirni in razumevajoči.