TA nebesna znamenja vedno ZAMUJAJO!

TA nebesna znamenja vedno ZAMUJAJO! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 11. 2022

Katera nebesna znamenja so najbolj nagnjena k zamujanju?

Oven

V dinami─Źnem ┼żivljenju ovna se vedno veliko dogaja; sestanki, treningi, zmenki, dru┼żenja... Ovni so vedno zelo zaposleni, zato se jim pogosto dogaja tudi, da zamujajo. Enostavno imajo v ┼żivljenju preve─Ź obveznosti, da bi lahko bili to─Źni.

Dvoj─Źka

Dvoj─Źki veljajo za precej neodlo─Źene posameznike in ravno to je pogosto vzrok njihovega zamujanja. Te┼żko se odlo─Źijo, kaj si bodo oblekli in kak┼íno pri─Źesko bi si naredili. Obenem so nagnjeni k pozabljanju, zato se zna zgoditi, da preprosto pozabijo na uro dogovora.

Lev

Podobno kakor oven, je tudi ┼żivljenje leva polno pomembnih sestankov,┬á zmenkov in dogodkov. Predvsem v osebnem ┼żivljenju imajo levi ogromno dru┼żabnih dogodkov, ki pa jih v─Źasih te┼żko usklajujejo. Zaradi tega je zamujanje preprosto del njihovega vsakdana.

Strelec

Svobodni strelci te┼żko prena┼íajo, da bi jih kdorkoli omejeval - tudi ─Źas. ─îeprav se z vami dogovorijo za dolo─Źeno uro, bodo pri┼íli takrat, ko bodo sami to ┼żeleli. Ne marajo hiteti ali se obremenjevati zaradi zamujanja, obenem pa tudi svojim bli┼żnjim ne zamerijo njihovih zamud.