TA znamenja čaka naporen november!

1. 11. 2022
Deli
TA znamenja čaka naporen november! (foto: Profimedia)
Profimedia

Astrologi napovedujejo težave in ovire tem znamenjem.

Rak

Načeloma vam ustreza november, saj prinaša več priložnosti, da preživite čas sami. A tokrat vas bo ravno v teh trenutkih začela preganjati preteklost. Veliko boste razmišljali o vaših bivših partnerjih, prijateljih in službah, obenem pa se boste pogosto vračali k preteklim vzorcem, kar lahko povzroči težave v odnosih. Čas je, da se premaknete naprej.

Kozorog

Čaka vas pester mesec, v katerem se bo veliko dogajalo. Obstaja nevarnost, da se zapletete v situacije, ki jih boste kasneje obžalovali, saj boste hrepeneli po radikalnih odločitvah, kršenju pravil in impulzivnosti. Vsa ta energija pa vas lahko spravi v težave, zato se potrudite, da ostanete čim bolj premišljeni in ne podležete skušnjavi.

Ribi

November bo za vas čustveno zelo intenziven. V vas se bo nabiralo veliko občutkov, ki pa jih ne boste želeli deliti z drugimi, saj ne boste želeli obremenjevati bližnjih. Vso to zadrževanje in nabiranje čustev pa vas lahko pripelje do tega, da se zlomite. Dovolite si sprejeti in izraziti svoje občutke sproti.