Teo Čeh (Exatlon) razkril, da ni bil zadovoljen s svojo ekipo

1. 12. 2022

Rdeča ekipa je v letošnji sezoni Exatlona nedvomno navdušila s svojimi izjemnimi nastopi. Teo Čeh pa je razkril, da na začetku ni bil navdušen nad drugimi člani v svoji ekipi...

Slika 1/1
Planet TV

Teo Čeh je bil v letošnji sezoni Exatlona nedvomno eden močnejših članov ekipe Jadran. Zmaga mu je ušla praktično tik pred koncem, ko je v izločitvenem dvoboju izgubil proti dobremu prijatelju Timu Nuču.

"Lahko rečem, da sploh ne čutim razočaranja; izgubil sem proti svojemu najboljšemu prijatelju in če sem že moral izgubiti, sem vesel, da sem izgubil proti Timu in na tak način, kot sem," je o svojem odhodu iz šova povedal Teo.

V svojem intervjuju z Igorjem Mikićem pa je priznal tudi, da na začetku ni bil navdušen nad vsemi člani svoje ekipe.

"Spomnim se, da sem se pred pričetkom šova pogovarjal s Timom in oba sva imela predsodke glede nekaterih članov naše ekipe. Predvsem naju je skrbelo zaradi Jana in Line. Spomnim se, da me je tudi brat še pred pričetkom tekmovanja prosil, naj se samo ne kregam z Janom," v smehu priznava Teo.

Obenem pa je zagotovil, da so njegovi dvomi kmalu izginili, saj so se z ekipo odlično ujeli. "Ko smo prišli v šov, sem bil pozitivno presenečen. Z ekipo smo se res zelo povezali in vsaka tekma nas je samo še bolj okrepila."

Je znotraj ekipe prišlo tudi do kakšnih konfliktov? Teo je sicer namignil, da ni bilo vse rožnato, a so vse nesporazume hitro rešili. "Seveda smo imeli vzpone in padce, ampak smo vse težave znali rešiti in se med seboj pogovorili," je pojasnil in dodal, da sta ga tako Jan, kakor tudi Lina presenetila tudi s svojimi izjemnimi nastopi na poligonih.

Kakšna pa sta se vam zdela Lina in Jan?