Težave na obzorju: TA nebesna znamenja bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU!

Težave na obzorju: TA nebesna znamenja bodo v tem tednu razmišljala o RAZHODU! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2022

Katera nebesna znamenja bodo v tem tednu imela dvome o svojem razmerju?

Strelec

V tem tednu boste zelo v stiku s sabo in jasno boste razumeli, česa si želite. Ob tem pa boste morda ugotovili tudi, da vas trenutno razmerje ne osrečuje več. Ne sklepajte prehitrih odločitev in za začetek razmislite, ali lahko vaš trenuten odnos kako popravite. 

Dvojčka

Že nekaj časa nazaj so se v vas vzbudili določeni dvomi v vašem odnosu, a ste jih do sedaj nikoliko ignorirali. Zdaj bodo privreli na površje in vas spodbudili, da se soočite s svojimi občutki in s partnerjem pričnete pomemben pogovor. Čas je za korenito spremembo v odnosu.

Ribi

Velikokrat razmišljate o spremembah, nato pa v praksi ne storite nič. Zdaj je čas, da stopite v akcijo in si zagotovite vse, kar potrebujete za srečno življenje. Partnerju jasno povejte, kaj vam v odnosu ne ustreza in česa si želite. Lahko pa se zgodi, da ob tem ugotovita, da preprosto nimata enakih želj in potreb.

Rak

V lanskem letu sta s partnerjem sprejela neko odločitev in uvedla spremembe, zdaj pa ugotavljate, da to morda ni tisto, kar si želite. Partner bo morda nekoliko presenečen in lahko se bo počutil, da se je letos trudil zaman. To lahko privede do nekaj slabe volje, celo prepirov in dvomov o razmerju.