TO bo najboljši dan v septembru za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v septembru za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2022

Kateri dan v septembru vam prinaša največ sreče?

Oven: sobota, 10. september

Kljub temu, da ste navadno precej dinamični in impulzivni, boste na ta dan precej umirjeni. To je odličen čas, da se ustavite in povežete z globljimi deli sebe ter ugotovite, kam si želite premakniti v bodoče.

Bik: nedelja, 25. september

Čas je, da svoje zdravje postavite v ospredje. Osredotočite se na svoje navade in razmislite, če so slednje za vas res optimalne. Ne pozabite, da tukaj sodita tudi čustveno in mentalno zdravje.

Dvojčka: petek, 9. september

Obetajo se vam spremembe na področju kariere in financ! Morda vas bo presenetila možnost napredovanja, ponudba za novo delo ali zaslužena povišica. Pogumno zgrabite vse, kar vam prekriža pot.

Rak: sreda, 28. september

Osredotočite se na svoje finance. Razmislite, česa ste se naučili v preteklosti in kako lahko to znanje uporabite za finančno bogatejšo prihodnost. Naj vas ne bo strah vprašati za povišico ali izkoristiti priložnost za dodaten zaslužek.

Lev: četrtek, 22. september

Na ta dan vam bo komunikacija tekla kot po maslu! Brez težav se boste izražali in prisluhnili drugim. Izkoristite priložnost in bližnjim iskreno povejte, kar vam leži na duši. Le tako boste lahko izboljšali svoje odnose.

Devica: četrtek, 29. september

Konec meseca prinaša priložnost, da razmislite o svojem proračunu in ga po potrebi prilagodite. Kje bi lahko dodatno zaslužili in kje morda zapravljate preveč? S tem lahko v svoje življenje vnesete več finančne stabilnosti ter svobode.

Tehtnica: četrtek, 29. september

Osredotočite se na skrb zase. To ne pomeni samo razvajanja v peneči kadi, temveč tudi to, da poiščete načine, s katerimi si lahko odpustite za pretekle napake in se v celoti sprejmete takšne, kakršne ste.

Škorpijon: sobota, 3. september

Prvi vikend v septembru bo v znamenju socialnega življenja. Morda si boste želeli razširiti svoj krog ljudi ali boste samo ugotovili, koliko krasnih bližnjih imate. To pa je tudi čas, da vidite, katere odnose je bolje pustiti za seboj.

Strelec: ponedeljek, 5. september

Začetek tedna bo karierno obarvan! Obetajo se vam številne priložnosti in napredovanja, a ne pozabite: sreča je na strani pogumnih. Neustrašno sledite svojim občutkom in tvegajte takrat, ko si nekaj resnično želite.

Kozorog: sobota, 24. september

Tudi vam se obetajo pozitivne spremembe na področju kariere in financ. Pojavile se bodo priložnosti za napredovanje ali povišico, pri tem pa je ključno, da ostajate pogumni in verjamete v svoje zmožnosti.

Vodnar: četrtek, 29. september

Obetajo se vam nova spoznanja o sebi, celjenje ran in razreševanje vzorcev iz preteklosti. Čas je, da se osvobodite vsega, česar vam več ne služi ter se prepustite sreči.

Ribi: sobota, 17. september

Obeta se vam priložnost, da opustiti tisto, kar vam ni namenjeno in narediti prostor za tisto, kar vam je. Prisluhnite sebi in delujte skladno s svojimi občutki: vsi odgovori se že skrivajo v vas.