TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje!

TO bo najboljši dan v tednu za vaše nebesno znamenje! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2022

Preverite, kateri dan v tednu bo za vas najboljši!

Oven: ponedeljek, 12. september

Čas je, da se vrnete k sebi in nehate iskati potrditev v okolici. Na ta dan delajte na sprejemanju lastne pristnosti in sledite svojim občutkom, ne glede na to, kaj menijo drugi.

Bik: sobota, 17. september

Obetajo se vam nove perspektive in priložnosti, da stvari v življenju vidite iz drugih zornih kotov. Dobili boste bolj jasno sliko o svojih težavah in poiskali rešitve, ki jih do sedaj niste videli.

Dvojčka: sobota, 17. september

Sobota vam prinaša jasnost, ki ste jo že dolgo iskali in vam omogoča, da nehate dvomiti v svoje občutke. V tem času boste spoznali, kako lahko napredujete v življenju in naredite naslednji korak proti sreči. Čas je za novo poglavje.

Rak: petek, 16. september

Čas je, da se odprete in se lotite pomembnih pogovorov s svojimi bližnjimi. Jasno izrazite, kaj si želite in kako bi svoje odnose radi spremenili. Realizirajte spremembe, o katerih že dolgo razmišljate.

Lev: sobota, 17. september

V soboto se boste osredotočili na svojo družbo. Kako drugi ljudje vplivajo na vaše počutje? Razmislite, kateri odnosi vas najbolj podpirajo in za katere je čas, da jih spustite iz svojega življenja.

Devica: petek, 16. september

Končno boste začeli prebolevati nekaj, kar vam je še pred kratkim jemalo veliko energije, časa in volje. To je dan, ko se vaši izzivi začnejo obračati v bolj pozitivno smer.

Tehtnica: petek, 16. september

Naučite se nečesa novega na področju, ki vam veliko pomeni. Dodatna izobraževanja, tečaji, morda celo dolgotrajno šolanje. Čas je, da razširite svoje znanje in poglobite svoje ideje.

Škorpijon: petek, 16. september

Petek vam ponuja priložnost, da se osredotočite na svoje družbene kroge in se odprete bližnjim. To vas bo še bolj zbližalo in vam ponudilo novo raven intimnosti, obenem pa vam bo omogočilo, da zaživite še bolj pristno.

Strelec: nedelja, 18. september

Konec tedna se osredotočite na zdravje in kariero. Razmislite, kako lahko na poslovnem področju sprejmete odločitve, ki bodo pripomogle k zdravemu vsakdanu, mirnemu umu ter dobremu počutju.

Kozorog: nedelja, 18. september

Nedelja vam prinaša pomembno lekcijo, ki bo morda celo drastično spremenila pot, ki je pred vami. Pomembno je, da jo upoštevate. Sledite svojim občutkom in bodite odprti za spremembe.

Vodnar: sobota, 17. september

Veliko ste razmišljali o svojem naslednjem koraku, zdaj pa je čas, da ga realizirate. Odločitve sprejemajte skladno s svojimi pristnimi vrednotami in začnete slediti sebi, ne glede na mnenje okolice.

Ribi: petek, 16. september

Juhu, petek vam prinaša dobre novice! Morda se vam bo pojavila posebna priložnost ali ponudba, o kateri si pred kratkim niste upali niti sanjati. Čas je za novo poglavje, ki vam omogoča še bolj polno življenje.