To so najbolj NEVARNA horoskopska znamenja (z njimi se ne zapletajte)

To so najbolj NEVARNA horoskopska znamenja (z njimi se ne zapletajte) (foto: profimedia) profimedia
24. 5. 2023

Kdo hrepeni po maščevanju, prepusti delo komu drugemu, je nepremišljen, želi škodovati? Preverite, katera znamenja so nagnjena k temu. 

Glede na horoskop ima vsako znamenje tako pozitivne kot negativne lastnosti. Pa vendar, so nekatera znamenja zares bolj nevarna svoji okolici kot druga? 

KOZOROG

Kozorogi so nedvomno delovni, precizni in zanesljivi, vendar so nagnjeni tudi k temu, da drugim grenijo življenje in gredo "do konca". Ko jih nekdo prizadane, se oddaljijo, a če se to ponovi, ugotovijo, da so tarča in se začnejo braniti - takrat tecite, kakor hitro vas nesejo noge. 

Brez pomilovanja ali sočutja bodo kozorogi namreč naredili vse, da jim nehate uničevati življenje. 

LEV

Lev je rad v središču pozornosti, včasih tudi takrat, ko to ni najbolj pozitivno. Pripravljen je nekomu škodovati ali ga spraviti v godljo, da bo predal sporočilo naprej in vsem povedat, da se z levom ne gre šaliti. 

Njegovo maščevanje močno spominja na kakšen akcijski film, saj le tako lahko lev doseže dvoje: pokrpa svoj ranjen ego in poskrbi za popularnost. Z njim je vsaka situacija teatralna in ni ga treba prositi, da pokaže zobe. 

ŠKORPIJON

To znamenje je lahko izredno maščevalno, ljubosumno in sadistično. Škorpijoni radi "pohodijo" vse, ki ne igrajo po njihovih pravilih in manipulirajo z ljudmi, da zanje opravijo "umazano delo". Če prizadanete škorpijona, si bo domislil scenarij, ki bo ciljal na vašo šibko točko. 

STRELEC

Čeprav je strelec lahko precej spiritualno znamenje, je po drugi strani lahko precej agresivno, vendar samo takrat, ko meni, da je v neposredni nevarnosti. Takrat ne okleva in uničuje vse, kar se postavi pred njega. Posledice ga ne zanimajo. Če se želite izogniti tej nevihti, ga ne spravljajte v neprijetne situacije. 

VODNAR

Ljudem, rojenim v znamenju vodnarja, altruizem ni tuj, pa tudi genialnost ne, a na žalost se ponašajo še z zavistjo, ljubosumjem in manipulativnostjo. 

Posledično je to znamenje precej maščevalno, posebno če ugotovi, da je šibkejše v igri moči. Takrat se pazite vodnarja, saj ga pravila ne bodo več zanimala. 

TEHTNICA

Nežna in subtilna tehtnica se bo težko odločila, ali naj nekomu škoduje ali ne. V boju večinoma išče zaveznike, posebno tiste, ki so bolj maščevalni od nje, saj si ne želi mazati rok. Raje ima, da delo opravi nekdo drug. 

Prisluhnite aktivni podkastu! 

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Zalo Mlinšek, mag. inž. prehrane. S svojim znanjem Zala številnim pomaga pripravljati bolj zdrave in hranljive obroke, tokrat pa smo se z njo pogovarjali o varnosti živil, ki so na naših policah.