To so največji strahovi vsakega astro znamenja (se najdete?)

To so največji strahovi vsakega astro znamenja (se najdete?) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2023

Kaj je vaš najhujši strah? Preverite, kaj naj bi plašilo vaše horoskopsko znamenje. 

Strahove imamo vsi in lahko jih premagamo, če se za to trudimo in si tega želimo. Poglejmo, kaj naj bi plašilo vaše znamenje in ali opazite, da ima kdo od bližnjih strahove,  ki so omenjena pri njegovem znamenju. 

Kateri so največji strahovi astro znamenj? 

OVEN

Ovni izgledajo, kot da se ne bojijo ničesar in tudi ne bodo priznali, da jih je strah. Vendar imajo strahove kot vsi ostali. Ovnov strah je, da bo naredil napako in s tem prizadel svoje bližnje. Potrebuje podporo in boji se, da jo bo izgubil, če razočara tiste, ki jih ima rad. 

BIK

Bik uživa v razkošju in razvajanju ter je po naravi hedonist. Misel na to, da bi izgubil svoje luksuzno življenje, bi mu zmanjkalo denarja ali si česa ne bi moral privoščiti, ga zelo plaši. 

DVOJČKA

Dvojčki so postali zelo spretni v tem, da skrijejo svoje strahove. Bojijo se tega, da ne bi bili popolni pri vsem, kar počnejo. Nikoli ne bodo dovolili, da bi kdo mislil, da niso dovolj dobri. 

RAK

Čustveni raki so izjemno strastne in tople osebe, kar ste opazili, če imate to znamenje v svoji bližini. A to jih naredi tudi zelo ranljive. Najbolj jih skrbi, da jih bo zavrnila oseba, ki jim je všeč, ali da bo kdo prizadel njihove bližnje. 

LEV

Česa bi se bal neustrašen, samozavesten in samostojen lev? Rad ima nadzor in boji se, da bi ga izgubil. Poleg tega ima strah pred tem, da bi njegov trud, delo in predanost ostali neopaženi. 

DEVICA

Device hrepenijo po redu in vedno vse postavijo na svoje mesto. Vedno so točne in pripravljene. To ni slučaj, saj se bojijo ravno tega - nereda in pomanjkanje organizacije. 

TEHTNICA

Je kakšna tehtnica že hotela narediti vtis na vas? To je zelo verjetno, saj je njen največji strah ravno ta, da ljudem ne bo všeč in da bo prezrta. 

ŠKORPIJON

Zelo pogumno znamenje, ki se ne prestraši skoraj ničesar. So zelo močni in vplivni ljudje. Zamrznejo pa ob pogovorih o ljubezenskem življenju, deljenju čustev in privatnosti. Bojijo se odpreti in pokazati prave barve. 

STRELEC

Stvari ima rad po nadzorom, hkrati pa je rad svoboden in kreativen. Vedno raziskuje nove možnosti. Najbolj se boji krivice in izdaje. 

KOZOROG

Kozorog natanko ve, česa si želi in tudi, kako bo do tega prišel. Boji pa se, da ljudje v okolici na njegove cilje ne bodo gledali s takšnim razumevanjem in spoštovanjem, kot to počne sam. 

VODNAR

Ta strah imamo vsi, vendar je pri vodnarjih tako izrazit, da se za to borijo vsak dan: bojijo se, da jih bo družba zavrnila. Tudi če za to nimajo tehtnega razloga in so že večkrat doživeli sprejemanje. 

RIBI

Čeprav se zdi, da plavajo nekje v svojem svetu, se ribe nenehno želijo dokazovati in ne prenesejo misli, da bi bil nekdo boljši od njih. Če ste kdaj tekmovali z ribo, potem veste, o čem govorimo. 

Prisluhnite pogovoru z Borutom Pahorjem in Katarino čas! 

Katarina Čas v podkastu razkrila vse o nesojenem prizoru z Leonardom DiCapriem: "Bila sem precej razočarana, želela sem nazaj domov."