Uh, ta 3 znamenja čaka razburkan konec meseca😬: doživela bodo preobrat v ljubezni!

Uh, ta 3 znamenja čaka razburkan konec meseca😬: doživela bodo preobrat v ljubezni! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2022

Če ste po horoskopu eno od teh znamenj, se pripravite na divji konec tedna. Do nedelje naj bi se v vašem ljubezenskem življenju zgodil preobrat!

V tem obdobju boste imeli  dober uvid v vaše življenje. Tudi če prej niste opazili, se boste sedaj začeli zavedati, kaj se dogaja in se lahko odločili, kako naprej. 

Tudi na ljubezen boste morda dobili drugačen pogled, kot ste ga imeli sedaj. Lahko ugotovite, da vaše razmerje ni tako popolno, kot ste menili, ali da se zadnje čase v zvezi ne počutite najbolje. A preobrat bo zadel le tiste, ki so se pripravljeni soočiti z realnostjo. 

Konec tedna bo luna najbolj vplivala na ta 3 znamenja: 

Oven

Profimedia

V idealnem svetu bi vsi opazili in pohvalili vaše popolno razmerje. To bi vam pomenilo ogromno. Razmerje jemljete kot statusni simbol in se z njim radi pohvalite. Ko opazite, da odnos ni tako idealen (ker noben odnos ni), vam postane nerodno. 

Luna vam bo v teh dneh odprla oči in pokazala, da morate na svojo zvezo gledati bolj realno in z manj celofana, v katero ste jo zavili. Nič ni narobe s tem, da priznate, da stvari niso vedno popolne. V prihodnjih dneh zato skušajte sprejeti, da imate težave v odnosu, s čimer ni nič narobe, dokler ste pripravljeni graditi in izboljševati razmerje. Na dolgi rok imate lahko uspešno zvezo, če boste vanjo pripravljeni vlagati. 

Škorpijon

Profimedia

V prihajajočih dneh imate 2 izbiri: izgubite živce in pamet ali pa dovolite, da luna opravi svoje. Kaj to pomeni? 

Pri svojem partnerju boste opazili nekaj, kar vam ni všeč. Odločiti se morate, kako se boste na to odzvali: boste začeli prepir kot običajno in tvegali, da bosta na koncu odšla skregana spat? Lahko pa razmislite in se prepustite luni - v tem času pomaga prebroditi težke trenutke in vam omogoči, da jih premagate. 

Ugotovili boste, da ste veliko bolj potrpežljivi, kot ste mislili. Ustavili se boste, ko bo vse skupaj šlo predaleč in mirno čakali, da razburkano obdobje mine. 

Strelec

Profimedia

Nagnjeni ste k skrajnostim, zato vas domišljija lahko tako odnese, da pozabite na resničnost. Če ste ravno dobro začeli z novim razmerjem, potem ste v fazi, ko počasi snemate rožnata očala in začenjate partnerja videti v pravi luči. Razumete vedno več stvari o drugi polovici in vsa spoznanja niso tako sladka, kot na začetku, ko sta se še spoznavala. 

Na to se boste odzvali na enega od dveh načinov. Pri prvem načinu vas bo vse, kar partner počne, spravljalo ob živce in počasi mu boste začeli dajati občutek manjvrednosti. Če boste sprejeli vpliv lune v tem času, pa mu boste pustili biti, to kar je in ga ne boste obsojali. 

Nihče ni popoln, niti vi, zato te dni izkoristite kot vajo potrpežljivosti in v razmerje prinesite nekaj romantike.