Vplivnica razkrila: vse je v poziranju! Zaradi TEH trikov vsi na Instagramu izgledajo POPOLNO!

Vplivnica razkrila: vse je v poziranju! Zaradi TEH trikov vsi na Instagramu izgledajo POPOLNO! (foto: profimedia) profimedia
14. 11. 2022

Če še kar ne izgledate kot vplivneži z Instagrama, se ne razburjajte: za njihovim izgledom stoji mnogo trikov! 

Bree Lenehan se je odločila na Instagramu deliti realne fotografije in tiste, na katerih je pozirala ter izvedla nekaj trikov, da je njeno telo videti popolno. Pravi, da upa, da se bodo ljudje nehali primerjati z nerealnimi fotografijami in nehali imeti nedosegljive cilje. 

Bree vsak ponedeljek na svojem profilu objavi primerjavo obdelane fotografije in neobdelane, na kateri se vidijo vse njene nepopolnosti. Nekoč se je tudi sama borila s slabo samopodobo, zato želi sedaj s fotografijami pomagati drugim - naj vidijo, da se ni možno primerjati z umetnimi, neresničnimi slikami. Ja, tudi vplivneži in slavni ljudje imajo celulit. 😉

"Vedno sem se primerjala s tujci na internetu in vedno sem objavila le tiste fotografije, na katerih sem izgledala popolno. Verjela sem, da se bom z nizko samopodobo končno lahko spopadla, če pričnem objavljati tudi slike, na katerih ne poziram in jih ne popravljam. Ko bodo sledilci videli resnično mene, bom lahko bolj sproščeno nastopala v javnosti in bom bolj pristna. Zato sem dve leti nazaj enkrat tedensko začela objavljati moje neobdelane slike."

Kot boste videli, se za popolnimi slikami skriva kar nekaj truda in trikov. 

Poglejmo na primer to objavo: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✩ BREE LENEHAN ✩ (@breeelenehan)

"Tako srečna bi bila, če bi izgledala kot oni ... Ne skrbi, tudi oni ne izgledajo vedno kot njihova podoba na družbenih omrežjih. Jaz sem živ dokaz, da je temu tako. 

Resnica je v tem, da imajo tudi oni dneve, ko se počutijo slabo. Tudi oni imajo dele telesa, ki jih ne marajo. Tudi oni imajo do sebe visoka pričakovanja." To je med drugim zapisala pod objavo. 

Če podrsate v desno, boste videli več fotografij, na katerih so uporabljeni različni triki: drugačen kroj hlač, drugačna osvetlitev, drugačen položaj hlač, poziranje.

Pri eni od fotografij je zapisala, da je tudi boginja lepote Afrodita imela naguban trebuh, torej ga imate lahko tudi vi. Se strinjate? 

V kratkem videu poudarja tudi, da je povsem normalno imeti maščobo, okrog trebuha, biti poraščen, imeti izbruh mozoljev, potne madeže, celulit, povešeno kožo, strije, ... Čeprav se tega sramujemo in mislimo, da vplivneži nimajo teh težav. Trik je v tem, da jih znajo skriti. 

Za navdih še ena objava Bree v kopalkah in športnih oblačilih (podrsajte desno): 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✩ BREE LENEHAN ✩ (@breeelenehan)