Se spomnite zmagovalke resničnostnega šova Ljubezen po domače iz leta 2017? Dolgolaska Urša Škofic je spet v središču pozornosti in kot boste videli, se je spet vrnila v šov - tokrat v Srbiji. Seveda so vse posnele kamere, ki bdijo nad tekmovalci. 

V našem šovu Ljubezen po domače smo Uršo Škofic gledali, ko se je potegovala za izbranca Mateja Ruparja in ga na koncu tudi prepričala. Izgledala sta precej zaljubljeno in se skupaj odpravila na romantično potovanje, potem pa so iskrice ugasnile in Matej se je odločil, da nimata skupne prihodnosti. Po razhodu se je lepa Urša preizkusila kot manekenka, potem pa je o njej vse potihnilo ...

... Do sedaj, ko se je pod odejo "pocrkljala" s sotekmovalcem iz razvpitega srbskega šova Zadruga. 

Zaradi kamer in izpostavljenosti je bila najprej sramežljiva, potem pa se je pustila prepričati vplivnežu in njenemu sotekmovalcu Bilalu Brajloviću ter ga oralno zadovoljila. Več si oglejte v videu. 

 
Če ste šov Ljubezen po domače spremljali vsa leta, se zagotovo spomnite tudi Leje Bertoncelj.

Srce je ogrela Juretu Novaku in moramo reči, da sta izgledala prikupen par, vendar se med njima žal ni razvila ljubezen. Se je pa Lea odločila, da preoblikuje svojo postavo in spremeni življenjski slog. Po poročanju nekaterih medijev naj bi izgubila do 10 kg, mi pa pravimo, da je pomembnejše počutje in izgled telesa, zato se kar sami prepričajte, kako ji je uspelo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blackbox studio (@officialblackboxstudio)

Če vas je preobrazba Leje navdihnila, da tudi sami poskrbite za svoje zdravje in telo, naj vas le opozorimo, da se sprememba ne bo zgodila čez noč. Potrebujete dober načrt vadb in prehrane, za kar svetujemo, da se obrnete na strokovnjaka. Bolj kot številko na tehtnici opazujte svoje počutje in napredek merite v tem, koliko dobrih navad ste osvojili in koliko škodljivih opustili.