Zaščitite svoje otroke pred nadležnimi insekti na naraven način

7. 7. 2017 Promocijsko sporočilo

Se ravno odpravljate na dopust in delate seznam stvari, ki jih morate vzeti sabo, da bo vaš oddih čimbolj brezskrben? Potem nikar ne pozabite na zaščito pred nadležnimi insekti. Piki insektov lahko prinesejo veliko neprijetnih posledic, še posebno nevarni pa so lahko za vaše otroke.

Dopust naj bi bil čas sprostitve in brezskrbnosti, vendar pa na nas na vsakem koraku preži cel kup manjših nevarnosti, ki nam v primeru, da nanje nismo pripravljeni, zasluženi oddih lahko spremenijo v pravo nočno moro. Ena izmed teh nadlog so tudi kri pijoči insekti, ki v poletnih dneh prežijo na nas in na naše otroke. Mesto pika je ponavadi zelo srbeče in zaradi praskanja lahko pride do okužbe, nastane lahko oteklina, pik pa lahko izzove tudi alergijsko reakcijo.

V izogib omenjeni težavi na trgu najdemo celo vrsto izdelkov, ki nam lahko pomagajo v boju z nadležnimi krvosesi, ampak mnogi izmed njih so sintetični. Sintetični izdelki v večini primerov vsebujejo DEET, snov, ki je bila sprva testirana kot pesticid. Raziskava v floridskem nacionalnem parku Everglades je pokazala tudi, da so se pri delavcih, ki so bili DEET-u redno izpostavljeni, pojavile nespečnost, nihanje razpoloženja in motnje v kognitivnih sposobnostih v večjem obsegu kot pri kontrolni skupini. Prav zato bodite pozorni na opozorila kot so: ne nanašajte prepogosto, ne nanašajte na poškodovano kožo. To vam marsikaj pove o varnosti izdelka.

Zanzi

Kaj izbrati za vašega otroka?

Najboljša izbira so vsekakor naravna sredstva, saj je otroška koža zelo občutljiva. Za zaščito kože vašega otroka priporočamo, da izberete FITOBIMBI ZANZI. Naravno, učinkovito in varno tvori zaščitni biofilm na koži in jo ščiti pred zunanjimi vplivi, kot so piki insektov in vplivi, ki povzročajo draženja in preobčutljivost. Preprečuje naselitev parazitov in bolezni, ki so posledica naselitve s pikom insekta. Vsebuje eterična olja sivke, krvomočnice, limonske trave, in verbene, ki sproščajo vonj, neprijeten insektom, a prijeten ljudem. Takšna dišeča pregrada prikrije vonj kože in tako odvrača insekte.

FITOBIMBI ZANZI je varen in je primeren za otroke vseh starosti, saj ne draži kože, ne masti, ne pušča madežev in se hitro vpije v kožo. Nanašanje večkrat na dan kožo neguje in je ne zastruplja.

Tako boste poskrbeli, da bo vaš dopust zares varen, brezskrben in brez neprijetnih presenečenj.