Obiščite dneve lepote v Termah Portorož

27. 7. 2018 Promocijsko sporočilo

Ne zamudite brezplačnih predstavitev in storitev 4. in 5. avgusta!

Vse poti vodijo v …

Ne, danes ne vodijo več vse poti v Rim, temveč v supermarket. »Novodobno svetišče, sodobni rehabilitacijski center, družbeno stičišče starejših in otroško igralnico hkrati. So super veliki, s super ponudbo, po super cenah, obljubljajo super zadovoljstvo. Tudi lepota ima svoje supermarkete in na žalost se v njih izgubi več ljudi kot v divjem tropskem pragozdu, polnem pasti in neznank,« na pasti moderne družbe v svetu lepote opisuje prof. dr. Uroš Ahčan.

Ta vam bo v soboto in nedeljo, 4. in 5. avgusta, v Termah Portorož na voljo za pogovor v živo. Končno brez čakalnih vrst in osebno. Poiščite ustrezne nasvete in izboljšajte svojo samopodobo. Dr. Ahčan je mednarodno priznani kirurg, ki se ukvarja s plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter z zdravljenjem opeklin.

Spoznajte sodobne smernice v estetski kirurgiji, ki odkrito in realno predstavljajo možnosti za spremembo videza.

Prvi korak je lahko sprememba načina prehranjevanja

Stopite v stik z nutricionisti, balneologi, maserji, kozmetičarko, ajurvedskim ali tajskim maserjem in poiščite najustreznejšo storitev za svoje boljše počutje v Termah Portorož. Podrobnejši razpored brezplačnih in plačljivih storitev najdete na FB strani Terme Portorož.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri