Koliko škode naredi sladkor našemu telesu?

18. 3. 2019

Preveč sladkorja lahko hitro poskrbi, da bomo spoznali grenko plat življenja.

Slika 1/5

V živilih, kot so sveže sadje, zelenjava, mleko in mlečni izdelki, nekatera žita … je sladkor naravno prisoten. Toda industrija sladkor (v obliki saharoze, različnih sirupov, glukoze …) številnim živilom in pijačam dodaja.

To so sladkorji, ki jih naše telo zelo hitro absorbira in povzroči hiter dvig glukoze in inzulina v krvi.

In to so sladkorji, ki prinašajo številne negativne učinke na zdravje.

KOLIKO SLADKORJA JE SPLOH PREVEČ SLADKORJA?

Profimedia

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Značke: sladkor

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri