Imate pametni telefon, televizor? Kaj pa pametno zobno ščetko?

19. 12. 2017 Promocijsko sporočilo

Svet se iz dneva v dan hitreje vrti in zato si naš dan težko predstavljamo brez pametnih naprav, ki so včasih res nadležne, a nam vseeno pomagajo hitreje in učinkoviteje opravljati vsakdanja opravila in obveznosti. Tudi pri čiščenju zob si odslej lahko pomagate s pametno zobno ščetko. Se sprašujete, kaj je in kaj ta ščetka počne?

Naj vam povemo, da je v primerjavi z dolgočasnim drgnjenjem zob z navadno zobno ščetko Philipsova najnovejša pametna zobna ščetka Sonicare DiamondClean Smart popolna rešitev za resnično zdravo ustno nego, saj v primerjavi z navadno zobno ščetko:

  • odstrani do 10-krat več zobnih oblog
  • pomaga do 7-krat bolj zdravih dlesni v 2 tednih
  • odstrani do 100 % več madežev v 3 dneh
  • poskrbi za dolgotrajno svež zadah
  • v 2-minutnem čiščenju opravi 62.000 potez, za kar bi z običajno ščetko potrebovali ves mesec ščetkanja

Zakaj je tako učinkovita?

Tudi najnovejšo Philipsovo zobno ščetko odlikuje tehnologija Sonicare. Močne sonične vibracije spenijo zobno pasto v mehurčke, jih potisnejo globoko med zobe in ob dlesni ter tako uspešno odstranjujejo zobne obloge. Kar 62.000 potez ščetke na minuto nežno, a učinkovito očisti vaše zobe. Ščetka pa ima tudi funkcijo TouchUp, ki vas bo opomnila, če boste med ščetkanjem zob zgrešili kakšno mesto.

Zakaj je pametna?

Zobno ščetko Sonicare Diamond Clean Smart odlikuje pomembna in hkrati zabavna novost, saj se ščetka preko tehnologije Bluetooth povezuje z aplikacijo Philips Sonicare na vašem pametnem telefonu, ki v realnem času prikazuje potek vašega ščetkanja in vam svetuje, kako ga izboljšati. Za to skrbijo kar trije senzorji:

  • senzor lokacije, s pomočjo katerega boste v realnem času vedeli, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne,
  • senzor drgnjenja, ki skrbi, da zob ne drgnete kot pri navadni ščetki, saj ta gib ni več potreben,
  • senzor pritiska, ki vas vodi tako, da ščetke ne pritiskate na zobe in s tem izničite prednosti sonične tehnologije.

Ščetka vam pomaga tudi pri upoštevanju navodil zobozdravnika. V kolikor vas je opozoril, da morate na določene težavne predele še posebej paziti, jih lahko označite v aplikaciji, ki vas bo nato sproti opomnila, da morate tem predelom posvetiti več pozornosti.

DiamondClean Smart

Nove pametne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart so na voljo v sivi, črni in beli barvi. Modelu HX9924/47 v sivi barvi so priloženi štirje različni nastavki, vključno s strgalom za jezik TongueCare+, ki z 240 posebej zasnovanimi mikro ščetinami čisti med izboklinami in vboklinami jezika ter odstranjuje bakterije in ostanke hrane ter praktični elegantni etui, prek katerega ga lahko polnite celo prek priključka USB. Ponuja 5 načinov čiščenja ustne votline, medtem ko pametni ščetki v beli in črni barvi ponujata 4 nastavitve. Vsem trem modelom je priložen stilski stekleni kozarček za polnjenje baterije, ki hkrati služi kot kozarec za izplakovanje.

Sonicare Diamond Clean

Pametna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart poskrbi, da vedno uporabljate pravo nastavitev. Ko želeni nastavek pritrdite na ščetko, bo ta izbrala optimalen način in intenzivnost, da zagotovi nežno in učinkovito nego vaše ustne votline. Izbirate lahko med 3 nastavitvami intenzivnosti, s čimer je pri vseh treh modelih ščetk poskrbljeno tako za višjo stopnjo čiščenja, kot nastavitev za občutljivejše: način Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju, način White+ za odstranjevanje madežev, Deep Clean+ pa omogoča poživljajoče globoko čiščenje.

Če ne boste zadovoljni, jo lahko vrnete

Ob nakupu katerekoli zobne ščetke Philips Sonicare do vključno 31. 12. 2017 Philips zagotavlja tudi 30-dnevno jamstvo vračila kupnine.

Odslej ste lahko 100 % samozavestni glede higiene svojih zob!

Več informacij o pametni zobni ščetki Philips Sonicare DiamondClean Smart najdete tudi na philips.si/sonicare-miti-resnice.