LEKARNA24 - nova storitev Lekarne Ljubljana

Lekarna24 (foto: Lekarna Ljubljana) Lekarna Ljubljana
24. 6. 2015 Vir: liza.aktivni.si

Lekarna Ljubljana je 22. junija uradno odprla in predstavila novo storitev, prodajni avtomat Lekarna24.

Lekarna Ljubljana v želji, da bi svojim strankam ponudila najnovejše in najboljše storitve, sledi svetovnim trendom in uvaja na slovensko tržišče novosti - prodajni avtomat Lekarna24. Prva dva avtomata sta postavljena pred Lekarno pri polikliniki in pred Lekarno Bavarski dvor.

Pred prodajnim avtomatom Lekarne pri polikliniki so simbolično prerezali trak: župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, vodja Lekarne pri polikliniki Filomena Kristl in vodja projekta Nataša Šinkovec. Prva nakupa pa sta opravila direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej in župan Ljubljane Zoran Janković. Dr. Marjan Sedej pa je dejal, da bodo prodajne avtomate Lekarna24 v prihodnje namestiti tudi v druge primerne lekarne, prioritetno v tiste kraje, kjer ni dežurnih lekarn.

Nova storitev Lekarne Ljubljana bo na voljo noč in dan, sedem dni v tednu. V ponudbi avtomata je več kot 80 izdelkov, ki jih potrebujemo za lajšanje manjših zdravstvenih tegob ali zgolj za dobro počutje oziroma ohranjanje le-tega. S prodajnim avtomatom bo možen hiter in enostaven dostop do izdelkov iz blagovnih skupin intima, higiena, ustna nega, otroški program, prehranska dopolnila, pa tudi do izdelkov, ki jih potrebujemo za brezskrbno preživljanje prostega časa in lajšanje bolečin. Prodajna ponudba bo sezonsko prilagodljiva. Zdravil ni v ponudbi.