Sodelujte v natečaju in osvojite bogate nagrade!

Sodelujte v natečaju in osvojite bogate nagrade! (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 5. 2016 Promocijsko sporočilo

Čista koža je temelj vsake nege, zato predstavlja površinsko čiščenje kože obraza pomemben korak k vzpostavitvi zdrave in sijoče polti.

Namen čiščenja kože je odstranitev odmrlih delov vrhnjice kože, ostankov ličil in drugih nečistoč na koži ter priprava kože na sprejem koristnih sestavin iz izdelkov za nego. Zato je pomembno, da pozorno izberemo primerne izdelke, pravilno očistijo kožo in ji pomagajo, da ostane čista in negovana dlje časa.

Pri mladostnikih in tistih, ki živijo aktivno, je ustrezno čiščenje kože še posebej pomembno. Šport je koristen za našo kožo - koža postane napeta in izboljša se prekrvavitev našega telesa. Seveda pa se pri športnih aktivnostih telo bolj poti, kar zahteva bolj pogosto umivanje. Pri tem je treba posebno pozornost posvetiti izbiri prave negovalne kreme, ki prepreči izsušitev kljub pogostemu stiku z vodo. Na drugi strani pa je koža mladostnikov sama po sebi nagnjena k nečistoči, ki zahteva bolj lahkotno, manj mastno nego.

Green line natečaj

Negovana, čista, sijoča koža je kot platno, na katerem zaživi izraz edinstvene osebnosti in raznovrstnih občutij. Pokažite nam različne obraze in se pridružite ideji, da so vsi vaši obrazi lepi! Postanite ambasadorka ideje, da je lepota tudi v doživljanju in izražanju različnih občutij, kar zavzema različne oblike in pokaže različne obraze.
S klikom na spodnjo povezavo nam preko vnosnega obrazca pošljite tri fotografije, na katerih pokažete tri različne obraze, s katerimi izražate različna čustva ali počutja, in morda boste prav vi med izbrankami, ki bodo prejele čudovit negovalen darilni paket linije Green line in profesionalno fotografiranje, ki bo ovekovečilo raznolikost vašega obraza.
Ne pozabite, vsi vaši obrazi so lepi.

S klikom na to povezavo nam pošljite tri fotografije.

Green line Clear Active za čiščenje kože - čiščenje je lahko prijetno!

Začetek vsake nege kože se začne z nežnim in učinkovitim čiščenjem. Redno, vsakodnevno čiščenje kože je predpogoj za lep videz kože. Izdelki iz linije Clear Active so nežni do kože, vendar zelo učinkovito odstranijo ličila in umazanijo, ki se nabere čez dan na koži obraza. Linija Clear Active nudi različne izdelke za različne načine čiščenja kože. Izberete lahko izdelke za hitro enostopenjsko čiščenje ali pa izdelke za večstopenjsko čiščenje.

Nežno čistilno mleko in nežen čistilni tonik sta še posebej primerna za suho kožo, ki je bolj občutljiva in potrebuje več nege tudi med čiščenjem. Osvežilno čistilno mleko in osvežilni tonik sta nežna a učinkovito odstranjujeta nečistočo in osvežita kožo. Primerna sta za vse vrste kože. Čistilna pena je zaradi lahke strukture primerna tudi za bolj mastno kožo. Čistilna emulzija 3v1 in dvofazni odstranjevalec liči za oči bosta z obraza nežno odstranila ličila. Čistilna micelna vodica vedno znova preseneti z vodeno strukturo in izjemnim čistilnim učinkom ter nežnim delovanjem na kožo. V enem koraku očisti kožo ličil in nečistoč, učinkovito odstrani ličila z oči in kožo tonira. Po čiščenju kože ni potrebno spirati z vodo.