Nova sezona večerij Aminess Wine & Gourmet v Novigradu v Istri!

21. 3. 2018 Promocijsko sporočilo


Da bi promocijo visoke kulinarike in lokalnih specialitet nadaljevali in jo še bolj približali vsem gurmanskim navdušencem, hoteli in kampi Aminess tudi letos nadaljujejo z večerjami »Aminess Wine & Gourmet Nights« v znamenju vrhunske kulinarike in ponudbe izvrstnih vin.

Chef Janez Bratovž poseben gost chefa Davida Skoka

Ekskluzivni začetek gurmanske sezone si zasluži tudi poseben program, za katerega sta poskrbeli hrvaška in slovenska kulinarična zvezda – chef David Skoko iz Pulja in chef Janez Bratovž iz Ljubljane. Cilj je jasen – predstaviti hrvaške in slovenske tradicionalne lokalne specialitete na poseben, ustvarjalen, eksotičen in edinstven način, kar bo mogoče na najboljši način »okusiti« že na prvi večerji te sezone, ki se bo odvijala 30. marca, z začetkom ob 19. uri v restavraciji à la carte Oliveto Aminess hotela Maestral v Novigradu.

Chefu Skoku se bodo letos pridružili priznani istrski in tuji vinarji, pravo presenečenje prve večerje Aminess Wine & Gourmet v tej sezoni pa je gostovanje uglednega ljubljanskega chefa Janeza Bratovža, lastnika ljubljanske restavracije JB, ki je svojo gurmansko sodelovanje z Aminessom začel že letošnjo zimo, ko so posamezni kuharji iz gurmanske ekipe Aminessa gostovali v Ljubljani in se učili od velikega ustvarjalnega kulinaričnega mojstra.

»Restavracija JB« slovi kot ena najboljših restavracij v Sloveniji in širše – zadosten razlog za organizacijo posebne eno-gastronomske večerje, na kateri bodo gostje lahko poskusili gurmanske specialitete v hrvaško-slovenski izdaji. Za še uspešnejši večer bo poskrbel Aljoša Jakončič (Carolina Jakončič Winery), eden od trenutno najbolj cenjenih slovenskih vinarjev iz Goriških Brd, regije, ki je v zadnjih letih pokazala zavidljivo rast v proizvodnji dokazano kakovostnih vin.

Informacije in rezervacije

Več informacij o tej ekskluzivni večerji najdete na: www.aminess.com, uradni Aminessovi Facebook strani ali s klicem na številko +385 (0)52 858 600.