Osebni horoskop v personalizirani knjigi!

17. 12. 2013 Promocijsko sporočilo

Osebni horoskop je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te preko tega znanja popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.

Astrocaffe razlaga osebnega horoskopa predstavlja zelo moderen pristop do raziskovanja astrologije. Vsebuje obširen opis vsakega položaja v tvojem osebnem horoskopu, tudi v odnosu z drugimi točkami, ter predstavlja izjemno detajlno in natančno analizo, ki odkriva večplastnost tvojih osebnostnih značilnosti in jih povezuje v celoto. Podrobna razlaga ti omogoča spoznavanje in razvijanje tvojih talentov ter sposobnosti, na katerih moraš graditi svoje življenje in te opozarja na tvoje pomanjkljivosti, na katerih moraš delati, da lahko zaživiš polno življenje. Koristi ti lahko na številnih področjih tvojega življenja in ti pomaga pri sprejemanju pravilnih odločitev.

Osebni horoskop lahko naročiš na dom v obliki personalizirane knjige, ki jo lahko pošlješ tudi kot osebno darilo za celo življenje. Taka knjiga je resnična novost in najboljša oblika, v kateri lahko dobiš osebni horoskop, saj ti je vedno na volji in jo lahko prelistavaš po svojem občutku

To je lično oblikovana knjiga s trdimi platnicami in več kot 40 stranmi, velikosti 20x23 cm. Na naslovnici in na hrbtu knjige je natisnjeno ime osebnega horoskopa, če želiš, pa lahko dodaš tudi kratko posvetilo, ki bo natisnjeno na prvi notranji strani knjige.

Osebni horoskop v knjigi lahko naročite na astrocaffe.com za samo 29,80€ in ga bodo poslali v treh delovnih dneh, saj gre za personalizirano knjigo in je vsaka narejena posebej. Poštnina je že vključena v ceno.