Philips Sonicare izziv: Nasmeh do ušes!

12. 4. 2018 Promocijsko sporočilo

Zjutraj nas največkrat zbudi pameten telefon, nato si s pametnim aparatom pripravimo kavo. Zakaj ne bi dneva začeli s pametno zobno ščetko? 

Philips ve, kako pomembna je temeljita ustna higiena za popolno samozavest in zdravje, zato nadaljuje z ozaveščanjem na področju nege zob. Letos od teorije prehajamo k praksi.

Od 9. do 15. 4. se prijavite na zabaven izziv in odkrijte, kako dobro skrbite za svoje zobe.

Morda osvojite vrhunsko sonično zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean Smart!

S popolno ustno nego do samozavestnega nasmeha

Ob čiščenju zob smo pogosto utrujeni ali se nam preprosto mudi. Tako ščetko uporabimo hitro in površno, namesto temeljito in natančno, kar sta ključni vrlini pri čiščenju zob. Nova, sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart poskrbi za popolno nego ustne votline. Tudi za najbolj zahtevne, saj s tehnologijo pametnih senzorjev prinaša prilagojene informacije in nasvete za optimalno čiščenje zob. Funkcija aplikacije TouchUp pa omogoča, da bodo čisti tudi najbolj skriti kotički vaših ust. S sonično zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart bodo dnevi lepši in nasmeh sijoč.

Uporabo sonične ščetke priporoča tudi specialist oralni kirurg Lovro Iskra, dr. dent. med.: »Nega zob je zelo pomembna, tako lokalno kot sistemsko, saj se bolezni zob odražajo na celotnem telesu. Z uporabo sonične zobne ščetke so zobne površine izredno dobro očiščene, samo čiščenje pa je lažje in bolj učinkovito.«

Nakup brez tveganja! V učinkovitost zobnih ščetk Philips Sonicare se do 30. junija 2018 lahko prepričate povsem brez tveganja. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, po 30 dneh prejmete vračilo kupnine.

Zakaj je Philips Sonicare DiamondClean Smart najboljša izbira za bolj zdravo ustno votlino?

  • Ščetka s tehnologijo pametnih senzorjev, ki se odziva glede na potrebe posameznika,
  • kontrolirana moč drgnjenja ščetke, ki deluje na 5 načinov s 3 intenzivnostmi,
  • beleženje podatkov v realnem časuomogoča temeljito čiščenje in še izboljša tehniko zobne nege,
  • vključene 3 različne glave (za odstranjevanje oblog, zdrave dlesni in bolj bele zobe) in strgalo za jezik,
  • optimalna uporaba glave ščetke zagotavlja manj zobnih madežev in oblog tudi na najbolj trdovratnih mestih ter svež zadah in bolj zdrave dlesni,
  • priloženo stojalo za nastavke, polnilni kozarec, ki služi tako za polnjenje ščetke kakor za izplakovanje ust po ščetkanju, in vrhunska potovalna torbica USB, ki služi tudi kot polnilec.

Philips podarja zobne ščetke Sonicare DiamondClean Smart

Se še spomnite roza tabletke, s katero ste pri šolskem zobozdravniku preverjali čistost svojih zob? Philips je za vas pripravil izziv, ki vas bo popeljal nazaj v šolske dni; poleg tega pa vam lahko prinese tudi nagrado, s katero popolna nega zob ne bo več vprašanje.

Skupaj s prijatelji se podajte na pot do bleščečega in samozavestnega nasmeha. Zberite zmagovalno ekipo in se prijavite na zabavno dogodivščino s Philipsom in ekipo Radia Center. Prijava bo mogoča od 9. do 15. aprila 2018.

Sodelujočim bosta družbo na poti do sijočega nasmeha delala Tanja Kocman in Tim Kores – Kori, ki je poslušalce pozval k prijavi na Phillipsov izziv Nasmeh do ušes!: »Na srečo je tehnologija tako napredovala, da je pot do zdravih in lepih zob veliko lažja.  Je pa seveda potreben miselni preskok, da investiramo v svoje zdravje, saj so zobje kot bivši: če jih izgubiš, se nikoli ne vrnejo. Ta akcija je zato super priložnost, da dobite vrhunsko zobno ščetko, ki dela mini čudeže na vaših zobeh.« 

Simpatična Tanja, ki zelo pridno skrbi za zdravje svojih zob, pa je dodala: »Z zobno higieno sem malenkost obsedena, saj si do svojega 33. leta samo dvakrat nisem umila zob. A kakorkoli se človek potrudi, verjamem, da si velikokrat med ščetkanjem naredi več škode kot koristi, če ščetko napačno uporablja. Zato je res super, da obstaja ščetka, ki vse trdo delo naredi namesto nas.«

Med nepozabnim druženjem s prijatelji preverite, ali res naredite vse, da bi imeli lepe in zdrave zobe. Z malo sreče bodo prav člani vaše ekipe prejeli sonične električne zobne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart.