Pomagaj sestaviti največji Movember kolaž na svetu

Pomagaj sestaviti največji Movember kolaž na svetu (foto: Promocijski material) Promocijski material
18. 11. 2014

Letošnji Movember bo poleg številnih izobraževalnih in dobrodelnih dogodkov namenjenih ozaveščanju o raku na prostati in modih ter detabuizacijo bolezni, postregel z največjim Movember kolažem na svetu, krasile pa ga bodo tudi brkate fotografije znanih Slovencev in Slovenk. Pridružite se lahko tudi vi.

Največji ambasadorji in organizatorji Mo-Dogodkov v Sloveniji, hokejisti ljubljanske HK Playboy Slavije, so si med svoje Mo-Cilji med drugim zadali izdelati največji Movember kolaž na svetu.

Dobrodelna nota je k podpori prepričala tudi številne Slovenske športnike in estradnike, tako da so do sedaj svoj brk že pristavili Rok Terkaj, Ula Furlan, člani Banda Bohem, Big Foot Mame, nogometaši NK Domžal, Jaka Jakopič, sestri Fabjan, Rok Klavora, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič, Tadej Bricelj, Gašper Grošelj, Miran Vlahovič in skupina Victory, število podpornikov pa se povečuje iz dneva v dan!

Movember si tudi ti

Pisani druščini se lahko pri prizadevanjih za moško zdravje pridružiš tudi sam. Svojo Mo-Fotko (selfie iz kopalnice ali druženja z Mo-Bros) s hashtagom #movembersi objavi na svojem Facebook profilu in jo naloži na Movember Podporniki. S skupnimi močmi bo največji Movember kolaž na svetu nosil slovenski podpis!

Svojo podporo lahko izraziš tudi s poslanim SMS sporočilom na 1919 s ključno besedo MOVEMBER in doniraš 1 € neposredno Društvu onkoloških bolnikov Slovenije.

Več informacij: movember.hkslavija.si

Značke: movember