Poseben nasvet, ki olajša težave s sklepi (da boste spet gibčni kot puma)

Poseben nasvet, ki olajša težave s sklepi (da boste spet gibčni kot puma) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
24. 3. 2020 Promocijsko sporočilo

Če vam težave s sklepi grenijo življenje, niste edini. Težave s sklepi so celo zelo pogoste: 11 odstotkov odraslih ima težave s kolčnim, 24 % pa s kolenskim sklepom. Ovirajo vas lahko pri aktivnostih, kot so sprehodi, kolesarjenje, hoja v hribe in druge vrste rekreacije, zato se čim prej ozrite za rešitvami.

S težavami se lahko srečujete tudi pri vsakodnevnih opravilih, kot so hoja po stopnicah, pospravljanje doma in vrtna opravila. Če imate težave v malih sklepih prstov, vas to včasih moti celo pri pisanju in prehranjevanju. Aktivnosti, ki so bile nekoč samoumevne, lahko postanejo vir nezadovoljstva, saj v njih ne morete več sproščeno uživati oz. jih ne morete z lahkoto opravljati. Ob vsem tem si verjetno želite, da bi lahko pozabili na te težave in se spet svobodno gibali.

Neverjetna kurkuma 

Kurkuma je rastlina, ki jo najpogosteje povezujemo s kulinaričnimi dobrotami indijske kuhinje, saj je glavna sestavina začimbne mešanice kari. A je več kot le kulinarični dodatek. V zadnjih letih se vedno več znanstvenikov zanima za kurkumo, saj ji raziskovalci pripisujejo različne koristne učinke. Glavna sestavina kurkume je kurkumin, za katerega raziskave kažejo, da prispeva k ohranjanju gibljivosti sklepov. 

Vendar na žalost kurkumin iz kurkume v prahu zelo slabo prehaja iz prebavil v kri, zato ga zanemarljivo malo pride do sklepov. Prehransko dopolnilo Flexofytol pa vsebuje izvleček kurkume, pri katerem so s posebno tehnologijo bistveno izboljšali absorpcijo kurkumina, tako da ima ta v njem 4.000-krat večjo topnost in kar 1.350-krat boljšo absorpcijo kot pri kurkumi v prahu. To pomeni, da je v izdelku Flexofytol kurkumin v takšni obliki, da je ena sama kapsula Flexofytola enako učinkovita, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu. Kurkumin v prehranskem dopolnilu Flexofytol je primeren za ohranjanje gibljivosti velikih sklepov, kot sta koleno in kolk, in malih sklepov na prstih.

Nasvet za boljšo gibljivost sklepov

Za boljšo gibljivost sklepov skrbite za primerno telesno težo, zdravo prehrano in težavam primerno stopnjo telesne aktivnosti. Na voljo pa vam je torej tudi Flexofytol, ki ga lahko en mesec jemljete po dve kapsuli zjutraj in dve zvečer. Prvi mesec je dosledno jemanje zelo pomembno. Po prvem mesecu lahko vsi, ki boste z izdelkom zadovoljni, v nadaljevanju jemljete dve kapsuli zjutraj.

PROMO

Več o Flexofytolu si lahko preberete tukaj.

Ob izbiri izdelka bodite pozorni, kje izdelek kupite, glede morebitnih vprašanj pa se obrnite na farmacevta. Kupite Flexofytol s popustom

Vsebino omogoča podjetje Ewopharma d. o. o.

Če vas zanima več o težavah s sklepi oziroma o osteoartrozi, preberite še ta članek.