Predstavljamo tri srečnice, ki bodo odšle na ekskluzivno preoblikovanje telesa

Predstavljamo tri srečnice, ki bodo odšle na ekskluzivno preoblikovanje telesa (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
6. 10. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Saj veste, še sredi poletja smo vas začeli vabiti na Lisino veliko shujševalno akcijo, s katero bi si preoblikovali postavo. No, zdaj je komisija pod budnim in strokovnim očesom terapevtke in svetovalke Sandre iz centra WHB Institute le izbrala tri srečnice. 

Sonja, Aleksandra in Simona so imele tako najprej posvet s strokovnjaki, ki so vsaki pripravili poseben trimesečni program za preoblikovanje telesa. Komaj čakamo, da jih konec leta pozdravimo v novi podobi! Več informacij o metodah FAST*FIT, BE*HEALTHY in GOOD*LOOK najdete na www.whbinstitute.com.

Prva nagrajenka Sonja Jenko je iz Ljubljane. V svoji prijavi je zapisala: "Po dveh porodih mi je ostalo veliko kilogramov preveč. Zelo rada bi se bolje počutila. Sem utrujena in brez energije. Želim si, da bi lahko ponovno oblekla svoja prejšnja oblačila".

Sonja je visoka 160 cm in tehta 83,1 kg. Nagrajenko bodo ob vsakem obisku merili po vsem telesu od rok do nog. Gospa ima mešani tip postave, vključila pa se bo v program All inclusive.

Druga nagrajenka je Aleksandra Obran z Brezovice. Komisiji je bilo všeč njeno pismo, ki je kazalo na odločenost po spremembah: "Pri svojih 37 letih sem štirikrat postala mamica in moji štirje sončki mi vzamejo veliko časa. Ko sem videla vašo akcijo, sem pomislila, da je zdaj prišel čas, ko moram narediti nekaj tudi zase."

Aleksandra ali Saša, kot jo večina kliče, je visoka 165 cm in tehta 76,4 kg. Gospa ima androiden tip postave, vključena pa bo v program basic plus.

Tretja nagrajenka je Simona Goršek, ki je visoka 178 cm in tehta 89 kg. V svojem pismu je zapisala: "Sem mati samohranilka še ne štiriletnega fantka. Z nosečnostjo so se kile začele kopičiti. Preizkušala sem vse možne diete, a žal neuspešno. Nedavna izguba službe in stresne življenjske situacije so pripomogle še k večji telesni teži. Dopolnila sem 43 let in resnično si želim in predvsem moram biti zdrava in v formi, za sina in tudi za sebe. Ugotovila sem, da pri tem potrebujem pomoč. Prebrala sem oglas v reviji Lisa in v meni se je pojavilo upanje, da mi s pomočjo izkušene ekipe strokovnjakov vendarle uspe izgubiti kilograme in spraviti telo v formo in boljše zdravje. Verjamem, da bi mi z vami uspelo."

Gospa Simona ima tako kot Saša androiden tip postave, vključena pa bo v program basic plus.

Sandra iz WHB Institute pa je za Liso povedala, da bodo vse gospe dobile individualne programe, ki vključujejo tako zdravo prehrano kot vadbo: "Z zdravo prehrano in redno vadbo in individualnim programom jim bo zagotovo uspelo. Vse bodo dvakrat na teden po 30 minut vadile v posebnih aparatih IR Slimu in IR Biku, kar jim bo pomagalo pri izgorevanju maščob in pri oblikovanju na kritičnih predelih vsake posameznice. Vse bomo tudi razvajali v savni AKO, kjer dosegamo odlične rezultate pri izboljšavi samega celulita kot tudi tonusa kože."