3 ključni razlogi, zakaj bi svojo ščetko morali nadgraditi v sonično ionsko zobno ščetko

3 ključni razlogi, zakaj bi svojo ščetko morali nadgraditi v sonično ionsko zobno ščetko (foto: Aaspire) Aaspire
30. 6. 2022 Promocijsko sporočilo

Zdravje zob je esencialni del zdravja celotnega telesa, obenem pa ključni faktor našega videza. Ker nam obenem zelo prija, da nas zobozdravnik na rednih pregledih pohvali, kako vestno skrbimo za naše zobe in dlesni, smo v svojo rutino čiščenja zob z veseljem uvedli nekaj prav posebnega – sonično ionsko zobno ščetko znamke Aaspire. Z veseljem vam povemo zakaj.

Impresivno čiščenje

Sonična ionska zobna ščetka Aaspire Ionickiss Ionpa Home čisti zobe intenzivneje kot običajne električne ščetke, saj po vaših sekalcih in kočnikih poplesava s kar 26.000 vibracijami na minuto. To pomeni, da zgolj dve minuti ščetkanja s to sonično ščetko nudi več učinka kot celotna običajna rutina ročnega ščetkanja. 

Sonične ionske zobne ščetke Aaspire Ionickiss Ionpa Home so na voljo v spletni trgovini Shoppster
Aaspire

Različni programi za različna pričakovanja

Ščetka Aaspire Ionickiss Ionpa Home ponuja 4 različne programe delovanja, odvisno seveda, na kaj se želite osredotočiti. Osnovno čiščenje bo v vseh programih zagotovljeno, lahko pa se s programom Clean bolj osredotočite na čistočo zob in medzobnih predelov, s programom White + delate bolj na belini zob, s programom Gumcare lahko zajadrate na dlesni za malce masaže in nege mehkega tkiva, s programom HiClean pa si ponudite intenzivno celostno higieno ust na najvišji ravni.

Ionska tehnologija proti oblogam

Prav ionska tehnologija je nego zob ponesla na popolnoma novo raven. Namesto, da bi s ščetko pritiskali za zobe v upanju, da odstranite obloge (in jih pri tem še morebiti poškodovali ali pa poškodovali dlesni), ionska tehnologija deluje po principu spreminjanja površine zoba, da se obloge skorajda samodejno odlepijo in odpadejo, tudi na sicer nedosegljivih mestih. Ionska tehnologija pri čiščenju zob se je tako v številnih študijah že potrdila kot izredno učinkovita proti zobnim oblogam, zobnemu kamnu in vnetju dlesni. 

Aaspire

Bonus: Aaspire ščetka za na pot

Pri običajnih električnih ščetkah pogosto pogrešamo bolj priročno zasnovo za čas potovanj. Vendarle želimo, da nas tudi na poti spremlja tako ključen pripomoček za osebno higieno. Zato dobra novica - Aaspire Ionickiss Ionpa je na voljo tudi v t.i. TRAVEL izvedbi! V paketu je priložena lična potovalna zaščita, v katero se ščetka pospravi, napaja pa se preko AAA baterije, ki ščetko drži v akciji približno 120 dni. TRAVEL je tudi lažja od zgoraj omenjene HOME različice, saj tehta zgolj 50 gramov

Aaspire
Sonične ionske zobne ščetke Aaspire Ionickiss Ionpa Travel so na voljo v spletni trgovini Shoppster