Kako vam športni geli Aaspire, ki si jih je zamislil Jure Košir, pomagajo pri ohranjanju aktivnega življenja

Kako vam športni geli Aaspire, ki si jih je zamislil Jure Košir, pomagajo pri ohranjanju aktivnega življenja (foto: Aaspire) Aaspire
29. 6. 2022 Promocijsko sporočilo

Lahko profesionalnega športnika vzameš iz športa, ne moreš pa športa vzeti iz profesionalnega športnika. Nekako tako bi se lahko poigrali z znanim rekom, ki še kako pritiče Juretu Koširju, legendi slovenskega alpskega smučanja, ki tudi 16 let po zaključku tekmovalnega dela kariere še vedno ostaja izredno aktiven in obenem skrben do svojega telesa in zdravja. Dolga leta znanja in izkušenj je sedaj pretopil v čisto svojo športno znamko Aaspire, ki nam vsem pomaga ohranjati aktivno življenje.

Kaj nas največkrat upočasni ali celo ustavi v naših vsakdanjih aktivnostih? Bolečina. Včasih precenimo naše sposobnosti in se nam uprejo kolena, spet drugič želimo prehitro napredovati na fitnesu in se oglasijo komolci, včasih pa kakšne nove vaje pripeljejo do tako strašanske bolečine v mišicah, da potem naslednjih nekaj dni lahko le okrevamo in stokamo. 

Športni geli so zato nepogrešljiv sopotnik v aktivnem življenju. Ob predstavitvi športnih gelov Aaspire nas Jure Košir takoj poduči, da je ustrezna športna pripravljenost ključ do aktivnega življenja brez bolečin in poškodb. In športni geli so tu lahko esencialni faktor, saj zagotovijo večjo vzdržljivost in obenem poskrbijo za hitrejšo regeneracijo po vadbi. 

Kateri je pravi gel zame?

Zmotno je misliti, da en gel lahko reši vse tegobe. Razumevanje telesa in učinkov, ki jih ima na telo dolgotrajna ali zahtevna vadba, razkrije, da z določenimi geli pospešimo cirkulacijo, ogrejemo mišice in telo pripravimo na vadbo, z drugimi geli pa potem po vadbi v telesu manjšamo napetost in pomagamo pri regeneraciji. Zato v sklopu znamke Aaspire Jure Košir predlaga naslednjo rutino:

Pred vadbo - Aaspire grelni gel Heat

Uporaba Aaspire grelnega gela Heat na delih telesa, ki bodo med vadbo najbolj obremenjeni. Gel bo pospešil prekrvavitev, s tem ogrel kožo in mišice, kar bo telo hitreje pripravilo na intenzivne športne aktivnosti. Posledično bo manj verjetnosti, da vas sredi vadbe zagrabi krč v mišicah ali da utrpite kakšno poškodbo zaradi slabo ogretih mišic.

Aaspire

Po vadbi - Aaspire hladilni gel Ice

Uporaba Aaspire hladilnega gela Ice na delih telesa, ki so bili med vadbo najbolj obremenjeni. Ne pozabite tudi na sklepe, sploh tiste, ki so po športni aktivnosti morda najbolj občutljivi. Hladilni gel pomaga lajšati napetost mišic, osveži in ohladi utrujene dele telesa, pomaga pa tudi pri odpravi bolečin. Dodaten namig – uporabite hladilni gel za zmanjševanje oteklih, pikov žuželk ali srbenja.

Aaspire

V času okrevanja - Aaspire masažni gel Antistress

Uporaba Aaspire masažnega gela Antistress za hitrejšo regeneracijo  - in tudi malce pregrešnega užitka. V času okrevanja med vadbami lahko z masažnim gelom za pomirjanje telesu pomagamo, da se še hitreje povrne v optimalno obratovanje, obenem pa še čudovito prija celostnemu počutju. Antistress gel zmanjšuje utrujenost mišic in ohranja zdravje naših sklepov. 

Aaspire
Športni geli Aaspire by Jure Košir so na voljo samo v spletni trgovini Shoppster

Znamka Aaspire by Jure Košir za vse plati aktivnega življenja

Športna znamka Aaspire, ki si jo je zamislil Jure Košir, je sicer širše zastavljena kot blagovna znamka za zdravo življenje. »Združuje zgodbo uspeha, ki sloni na trdnih vrednotah, navdihujočih ambicijah in vztrajnosti, prepleteni z željo po zdravem in aktivnem življenju,« pravi Košir. Na podlagi dolgoletnega znanja in izkušnj iz profesionalnega športnega življenja je razvil vsestranske izdelke, ki vedno najdejo mesto v vsakdanjiku zdravega in aktivnega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)