25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Aplikacija @life odslej na voljo tudi za uporabnike BlackBerry

Aplikacija @life odslej na voljo tudi za uporabnike BlackBerry (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
17. 4. 2013

Antistresna aplikacija in portal @life, ki sta namenjena krepitvi naše zdravstvene rezerve in nadgrajevanju našega zdravja odslej na voljo tudi za uporabnike BlackBerry 10.

S pomočjo @life rešitve se boste naučili sistematično se soočati s stresom, ki je postal stalnica sodobnega življenja.

Sistem @life skozi štiri glavne korake vodi uporabnika do končnega cilja, boljšega počutja in zdravja. Uporabniku svetuje dnevno spremljanje telesnih parametrov ter redno izvajanje športnih vaj in psiholoških tehnik.

Aktivnosti se lahko beležijo z mobilnim telefonom ali drugo napravo, ki omogoča spremljanje vadbe in telesnih stanj. Na podlagi izvajanja programa sistem vodi dnevnik in sproti oblikuje nazorno grafično predstavitev napredka, ki temelji na preverjenih metodah psihologije, medicine in kineziologije.

Več o tem: www.alife.eu.com

Virtualni trener - vedno z vami

Aplikacija je že na voljo za iOS in Android, zdaj pa je na voljo tudi za uporabnike sistema BlackBerry 10. Tako si lahko aplikacijo sedaj naložite z BlackBerry App – Worlda.

Ob tem je pomembno dejstvo, da je bila aplikacija potrjena tudi s strani RIMa, ki so aplikacijo že preizkusili in jo ocenili za izjemno pozitivno. Sicer pa se bo aplikacija ves čas  nadgrajevala in posodabljala.

Torej, vse uporabnike Black Berryja vabimo, da si na spodnji povezavi namestite @life aplikacijo in jo preizkusite še danes ter poskrbite za svoje zdravje na celovit način:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri