Zaščitite svojo kožo pred cvetnim prahom

Zaščitite svojo kožo pred cvetnim prahom (foto: promocijski material) promocijski material
19. 4. 2010 Promocijsko sporočilo

Ne pustite, da vam cvetni prah zleze pod kožo. Eucerin® – pH5 nega kože je izdelek, ki dokazano varuje pred cvetnim prahom.

Eucerin® – nega kože z dokazano zaščito pred cvetnim prahom predstavlja občutno olajšanje za ljudi, ki trpijo zaradi alergije tipa 1 (npr. alergija na cvetni prah).

Test uporabe izdelka, ki ga je izvedel oddelek za dermatologijo in alergije na univerzitetni kliniki v Berlinu, Nemčija, dokazuje, da edinstvena pH5 encimska zaščita aktivira naravni obrambni mehanizem kože, zato se prodiranje alergenov, ki se prenašajo po zraku, zmanjša na minimum. To zmanjša obremenitev celega telesa zaradi alergij.

Študija dokazuje, da izdelki Eucerin® pH5  za nego kože varujejo pred cvetnim prahom. Dihalne poti in oči ljudi, ki so nagnjeni k alergijam, so seveda prva točka, kjer napade cvetni prah. Poleg tega pa lahko alergeni, ki se prenašajo po zraku (imenovani tudi aeroalergeni), prodrejo v telo tudi skozi kožo.

Dlačni mešički – cevasti deli okrog korenin dlačic – predstavljajo točke dostopa za alergene. Revolucionarna študija, ki jo je izvedel oddelek za dermatologijo in alergije na univerzitetni kliniki v Berlinu, Nemčija, je pokazala, da Eucerin® pH5 linija za nego kože, zlasti pH5 losjon F, lahko zaščiti šibke točke kože na učinkovit način, ki ga koža dobro prenaša.

Eucerin® – pH5 linija za nego kože deluje proti kontaminaciji s cvetnim prahom na dva načina: medtem ko izdelki za nego kože preprečujejo prodiranje cvetnega prahu v telo, izdelki za umivanje pomagajo nežno odstraniti cvetni prah, ne da bi izsušili kožo. Rezultat je zmanjšanje obremenitve celega telesa zaradi alergij.

oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri