Prijavite se! Vzajemna bo kar trem omogočila pregled pri specialistu ali operativni poseg

24. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

Bolezen ne izbira. Ne glede starosti, spola in ne glede statusa. Tudi nesreča ne počiva. Zelo malo je treba, pa se celo življenje postavi na glavo. Ste se znašli v takšni situaciji?

K osebnemu zdravniku bi se morali odpraviti najmanj enkrat na leto. Preveriti zdravje srca, kri, urin ... Preveriti, ali bo potrebna kakšna specialistična preiskava. Tudi o nečem tako nedolžnem, kot je novo znamenje na koži, se je dobro pogovoriti z zdravnikom. Če se bolezensko stanje odkrije dovolj zgodaj, če ob pravem času izvemo, ali imamo nečesa preveč ali premalo, lahko še kaj ukrenemo.

A dejstvo je, da se lahko zdravstvene težave pojavijo tudi nenadoma. Lahko se zgodi nesreča. Ali pa je stanje takšno, da bi zanJ nujno potrebovali posebno zdravstveno preiskavo. Ki seveda stane in na katero je treba čakati. Kaj v takšnem primeru pomeni čakanje, pa ve samo tisti, ki to sam doživlja.

Prijavite se na nagradni natečaj in preskočite čakalno vrsto.

Vzajemna bo trem omogočila brezplačen pregled pri specialistu!

Ali operativni poseg.

Zaupajte nam

  • svojo zgodbo,
  • situacijo,
  • svojo zdravstveno težavo, nedavno ali takšno, ki vas pesti že dlje časa …
Izpolnite spodnji obrazec, opišite svoj primer.

Z malo sreče vas bodo predstavniki zavarovalnice Vzajemna poklicali in vam brezplačno uredili takojšen pregled pri specialistu ali operativni poseg, če bo potrebno.

Prijave zbiramo do 3. junija!

Tri nagrajence bo izbrala komisija, njihovo zgodbo pa bomo predstavili v reviji Liza in na spletni strani aktivni.si. Vse to s pomočjo Vzajemne in mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net.

 

Kaj točno nudi Zdravstvena polica Vzajemna, si lahko preberete na spletni strani www.vzajemna.si, spodaj pa najdete odgovore na nekaj najbolj pogostih vprašanj o tej novi storitvi.

Poglejte si zgodbo Anžeta Škrjanca: Eden najtežjih trenutkov za vsakega športnika 

O zdravstveni polici Vzajemna

  • Vzajemna se namesto vas dogovori z izvajalci in zavarovancem omogoči takojšen dostop do zdravstvenih storitev – brez čakalnih dob.
  • Zavarovanje poleg specialističnih pregledov krije tudi 850 operativnih posegov in omogoča pridobitev drugega mnenja priznanih strokovnjakov.
  • Če se poškodujete ali zbolite, najprej obiščete svojega osebnega zdravnika, ki vam izda napotnico za nadaljnji specialistični pregled, če je treba. In namesto da se postavite v čakalno vrsto pri sklenjenem zavarovanju ZP, pokličete v asistenčni center Vzajemne (brezplačna številka: 080 20 60), kjer vse uredijo namesto vas in vas v nekaj dneh naročijo na pregled pri zdravniku specialistu v mreži Vzajemna NET.
  • V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna NET je trenutno vključenih več kot 40 domačih in približno 30 tujih partnerjev.

Primer cene: mesečna premija za starost 34 let znaša za kritje specialističnih storitev 10,26 evra, za operativne posege pa 14,24 evra.

Ali ste vedeli?
  • 102*¹ dneva je povprečna čakalna doba za specialista kardiologa v javnem zdravstvu,
  • 7*² dni je povprečna čakalna doba v mreži Vzajemna Net.

*1 (vir:http://nacas.nijz.si/)
*2 (vir: Vzajemna) zajem podatkov z 1.5. 2018. 

Vse zdravstvene storitve iz naslova zavarovanja Zdravstvena polica se uveljavljajo v mreži Vzajemna Net. 

Več o zavarovanju preberite na spletni strani www.vzajemna.si

Splošne pogoje sodelovanja si preberite na tej povezavi.