Tri naprave za bolj aktiven življenjski slog

Tri naprave za bolj aktiven življenjski slog (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
29. 11. 2022 Promocijsko sporočilo

Med novoletnimi zaobljubami tistih, ki so v službi podvrženi sedečemu življenjskemu slogu, se bo tudi v letošnjem letu znašla bolj pogosta športna aktivnost. Tisoče ljudi po vsem svetu se vsako leto odloči za bolj zdrav življenjski slog, le redki ga uspejo ob vseh zasebnih in poslovnih obveznostih vzpostaviti in ohraniti. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da nam pri uvajanju sprememb pride prav vsaka podpora in motivacija.

Spoznajte pametni telefon Galaxy Z Flip4, brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro in pametno uro Galaxy Watch5. Prvi vam bo pomagal načrtovati spremembe, ura vas bo nanje opominjala, slušalke pa bodo poskrbele za boljšo osredotočenost in motivacijo.

Paradni konj aktivnega trojčka je gotovo zložljivi pametni telefon Galaxy Z Flip4, ki s svojim modernim in minimalističnim izgledom navduši vsakogar. Zaradi kompaktne oblike ga boste zlahka pospravili v žep, ko se boste odpravili na tek ali pohod. Med aktivnostmi vam bo prav prišel prilagodljivi 4,82 cm (1,9-palčni) pomožni zaslon. Prostočasne vsebine in spletne vadbe pa boste lahko spremljali s pomočjo 17-centimeterskega (6,7-palčni) glavnega zaslona Dynamic AMOLED. Iskanje informacij na spletu ali sledenje navigaciji bo kar naenkrat postalo otročje lahko. Vse vaše avanture pa bodo brezskrbne, saj ima Galaxy Z Flip4 vgrajeno izboljšano 3.700 mAh baterijo, ki se od 0 % do 50 % napolni v samo 30 minutah

promocijska fotografija

Svoje dejavnosti boste lahko zabeležili s FlexCam - vsestransko, prostoročno kamero. Zajemanje slik je možno pod kotom med 75° in 115° z dvema kamerama: 12 MP ultraširokokotno kamero ter 12 MP širokokotno kamero. Naj bodo tudi vaši prijatelji priča vašemu napredku in izjemnim dosežkom.

Da bo vsaka vaša dejavnost zabeležena v vašem športnem koledarčku in boste lahko spremljali svoj napredek, si nadenite pametni uro Galaxy Watch5. Zasnovana je za vsakodnevne zmage, ponuja celovito izkušnjo od začetka do konca, ki obsega vadbene dejavnosti in vključuje proces po vadbi, počitek in okrevanje. Z njo boste lahko z zmogljivim 3v1 Samsung BioActive senzorjem nenehno spremljali srčni utrip.

promocijska fotografija

Pametna ura Galaxy Watch5 bo štela tudi vaše korake in kalorije ter brez težav sledila kateri izmed 90 različnih aktivnosti - od golfa, kolesarjenja, plezanja do potapljanja. Tudi na vodne aktivnosti jo lahko vzamete brez skrbi, saj je vodoodporna. Poleg tega pa še odporna na praske in prah. Zaslon je narejen iz safirnega kristala, ki nudi 60 % tršo zunanjo plast kot zaslon Galaxy Watch4. Vaša ura je tako pripravljena tudi na bolj adrenalinske podvige v zahtevnih pogojih. Ena izmed mnogih prednosti Galaxy Watch5 je tudi učinkovito polnjenje baterije. Od 0 % do 45 % jo napolnite v približno 30ih minutah. 

Operacijski sistem One UI bo poskrbel za popolnejšo izkušnjo tipkanja, lažji način opravljanja klicev in številne nove funkcije, ki bodo vašo športno izkušnjo naredile razburljivo. V gibanju lahko preprosto z glasovnim ukazom prikličete najljubšo skladbo ali pa z aplikacijo Google Maps preverite, če ste na pravi poti.

promocijska fotografija

Galaxy Buds2 Pro so tiste prave brezžične slušalke, ki vam med tekom ne bodo poletele ven iz ušes, so udobne ter poskrbijo, da tudi med gibanjem dobro slišite svojo najljubšo glasbo. 24-bitni Hi-Fi zvok za kakovostno izkušnjo poslušanja in ANC s 3 mikrofoni z visokim SNR odpravi več zunanjega hrupa in zvoka, za to v fitnesu gotovo ne boste slišali vseh ostalih obiskovalcev in se boste lahko osredotočili na vadbo. Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke se bodo avtomatsko pojavile na vaših Samsung Galaxy napravah, pripravljene za povezavo z enim dotikom. 

Pametne naprave Samsung so torej pripravljene, da vas popeljejo do bolj zdravega življenjskega slog. Kaj pravite, boste končno naredili spremembe in poskrbeli za svoje boljše zdravje in počutje?

Samsung