Tudi o nečem tako nedolžnem, kot je rdečica, se je dobro pogovoriti z zdravnikom (Resnična zgodba Petre)

1. 6. 2018 Promocijsko sporočilo

Petro so nenadne spremembe na koži spravljale v obup, še bolj pa negotovost o diagnozi in možnostih zdravljenja. Preberite si njeno zgodbo.

Zaradi težav s kožo je izgubila samozavest

Petra Mesarič je mladostno in komunikativno dekle, ki uživa v življenju in delu z ljudmi. Poleg tega se zaveda, kako pomembno je poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Ko so se ji začele pojavljati nenadne spremembe na koži, kar je vplivalo na njeno samozavest, je bila kako vesela dejstva, da ima pri Vzajemni urejeno zavarovanje Zdravstvena polica. Ker je bila zelo zadovoljna s potekom zdravljenja, se je odločila, da svojo izkušnjo deli z bralci.

Na obrazu, 'bolečem' področju vsake ženske, je začela opažati rdečico in popokane žilice. Ker se je v mladih letih zelo rada sončila, je najprej pomislila, da je za to kriva sama.

Rdečica se je stopnjevala posebej pri športni aktivnosti in temperaturnih nihanjih. Naraščala je v madež, ki ni bil samo moteč z estetskega vidika, ampak zelo boleč. Oviral jo je pri vsakdanjem življenju.

Zaradi nenadnih sprememb na koži se je odločila, da preizkusi novo zdravstveno polico Vzajemne.

Vaskularna žilna malformacija

Osebni zdravnik ji je priporočil pregled pri dermatologu in odločila se je za zasebno samoplačniško ambulanto Derma center v Mariboru. Po pregledu pri specialistu je sledila nič kaj optimistična diagnoza: vaskularna žilna malformacija, ki zahteva ambulantni laserski poseg.

 

Če bi Petra zadevo urejala samoplačniško, bi morala plačati tisoč evrov, zato se je dodana vrednost Zdravstvene police resnično izkazala. Prosili so jo za zdravniško dokumentacijo in v treh dneh je Vzajemna odobrila izvedbo posega.

"Usmerite pozornost v vrednost svojega zdravja. Ne gre samo za samoplačniške storitve, ampak za čas. Zdravstvena polica omogoča hiter dostop do storitev (pregled pri specialistu, operativni poseg, drugo mnenje ...). Tako gre za resnično kakovosten produkt," pravi Petra, ki je še danes hvaležna za hitro in dolgotrajno rešitev svojih tegob.

Imate tudi vi podobno zgodbo?

Delite jo z nami. Zaupajte nam svojo situacijo, svojo zdravstveno težavo, nedavno ali takšno, ki vas pesti že dlje časa …

Vzajemna bo trem omogočila brezplačen pregled pri specialistu!

Podrobnosti in prijave TUKAJ.

Prijave zbiramo le še do 3. junija!

Več o zavarovanju je na spletni strani www.vzajemna.si