Ste spet pozabili nase? Tako poskrbite za svoje zdravje danes

Ste spet pozabili nase? Tako poskrbite za svoje zdravje danes (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2020 Promocijsko sporočilo

Danes je zdravje pogosto vrednota, po kateri se meri kakovost našega življenja. Hiter tempo in številne dnevne obveznosti zahtevajo, da smo zdravi, sicer se težko spopadamo z vsakodnevnimi izzivi, tako na delovnem mestu kot zasebno.

To za zdravje lahko storite sami

Zdravljenje in hiter dostop do ustreznega zdravnika specialista žal nista več samoumevna. Z zavarovanjem se izognete dolgim čakalnim dobam, saj zagotavlja naročanje, hiter dostop in plačilo pregledov pri zdravnikih specialistih, diagnostične preiskave, psihološko pomoč, izbrane operacije in fizioterapije takrat, ko jih potrebujete.

Tudi zdaj, kljub ukrepom, ki veljajo zaradi koronavirusa, vse storitve, ki jih zagotavlja zavarovanje, delujejo nemoteno. Če pa bi želeli do zdravnika na daljavo, vam zavarovanje omogoča tudi e- oziroma videoposvet z izbranim zdravnikom.

Promocijsko gradivo

Mirkova* zgodba: Do zdravega kolena v manj kot dveh mesecih

»Koleno so mi operirali v najkrajšem možnem času«, pravi zavarovanec Mirko iz Šempetra, ki ga je koleno oviralo v vsakodnevnem življenju. Ker je imel sklenjen Veliki paket zavarovanja Specialisti z asistenco, je "izkoristil" storitve v samoplačniški ambulanti pri ortopedu. S pomočjo diagnostičnih storitev – rentgenskega slikanja in magnetne resonance, mu je zdravnik postavil diagnozo. Zdravljenje je zahtevalo artroskopsko operacijo kolena, ki jo je tudi opravil. Kasneje mu je zdravnik predpisal tudi potrebno fizioterapijo.

Hitro zdravljenje in okrevanje sta Mirkotu povrnila kvaliteto življenja v samo 49 dneh, v javnem sistemu pa bi moral čakati kar 619 dni (NIJZ, poročilo o čakalnih dobah dne 1. 9. 2020). Zadovoljen pa je bil tudi zaradi prijaznosti, prilagodljivosti in odzivnosti svetovalk Asistence zdravje. Njim je pošiljal napotnice, na podlagi katerih so mu pomagali in odobrili preglede, operacijo in fizioterapijo. Iz sklenjenega zavarovanja Specialisti z asistenco je zavarovalnica Generali za Mirkovo zdravljenje plačala skupaj 2.433 evrov.

Zavarovanje za vsak žep

Mirko za veliki paket zavarovanja plačuje 13,99 evra mesečno. Ker je ob vsaki zdravstveni storitvi videl tudi ceno, ki jo je namesto njega plačala zavarovalnica, pravi, da se je njegova skrb za zdravje vsekakor izplačala.

Najmanj, kar lahko za svoje zdravje storite danes, je klic vašemu Generali osebnemu svetovalcu, ki vam bo zavarovanje predstavil in vam pomagal najti pravi paket za vaše potrebe.

*Mirkova zgodba in izračun sta resnična, ime pa je spremenjeno.