Smučarski raj na Vzhodnem Tirolskem – skrivni namig za velike in majhne zimske športnike

Smučarski raj na Vzhodnem Tirolskem – skrivni namig za velike in majhne zimske športnike (foto: schultz-ski.at) schultz-ski.at
15. 10. 2018

Neskončni kilometri smučarskih prog, sneg zagotovljen in nepozabna smučarska zabava prav tako.

Z neskončnimi kilometri smučarskih prog skrbijo smučarska območja Vzhodne Tirolske na južni strani Alp za nepozabno zimsko smučarsko zabavo – brez dolgih čakalnih vrst v koloni pri vlečnicah in žičnicah ter gneče pri spustu po belih strminah.

Privoščite si smučanje na visokem nivoju ter izkoristite dobro razmerje med ceno in kvaliteto storitev – za vse generacije in želje.

Še posebej dobro je tukaj poskrbljeno za družine, na primer v družini prijaznem hotelu Dolomiten Residenz ****s Sporthotel Sillian ali v luksuznem hotelu Gradonna ****s Mountain Resort.

S smučarsko vozovnico Ski)Hit je gostom na voljo 8 najboljših smučarskih območij Vzhodne Tirolske in Koroške.

  • Otroci stari do 6 let na vseh smučarskih območjih Ski)Hit smučajo brezplačno,

  • otroci in najstniki od 6 do 18 let pa imajo 50 % popusta na ceno smučarske vozovnice za odrasle.

Pri družinah z več kot dvema otrokoma, starima med 6 in 18 let, je smučarska vozovnica za vsakega nadaljnjega mladoletnega otroka brezplačna.

zima v avstrijiFoto: schultz-ski.at

Prvi družinski wellnes hotel Vzhodne Tirolske, hotel Dolomiten Residenz****s Sporthotel Sillian je simbol vzhodnotirolske gostoljubnosti. Gostje lahko izbirajo med studii z ločenimi spalnicami, junior suitami s kombiniranimi dvoposteljnimi sobami ali premium suitami. Tudi hotelska wellnes rezidenca postavlja visoka merila z novim zasebnim spa-jem, otroškim notranjim bazenom in ekskluzivnim območjem s savnami. V ceno nočitve je vključeno tudi 12-urno varstvo otrok ter prost vstop v Teenie Club 12+.

zima v avstrijiFoto: schultz-ski.at

Gradonna ****s Mountain Resort Châlets & Hotel zagotavlja luksuz na snegu in predstavlja sanje vsakega zimskega športnika. Letovišče, kjer niso dovoljeni avtomobili, nudi neposreden dostop do smučarskega območja Großglockner Resort Kals-Matrei, ki je bilo že večkrat odlikovano za svojo raznolikost in prijaznost do družin. Za majhne goste od treh let je na voljo celodnevno varstvo.

zima v avstrijiFoto: schultz-ski.at

V Gradonna****s ne boste prikrajšani niti za kulinarični užitek. Glavni kuhar Michael Karl, ki vas bo razvajal s sodobnimi jedmi, združuje vplive mediteranske in azijske kuhinje z vzhodnotirolsko domačnostjo. Izbirate lahko med nočitvami v enem izmed luksuznih châletov ali v superiornem štirizvezdičnem hotelu. K sprostitvi vas bo vabilo tudi spa območje z ekskluzivnimi tretmaji, zasebnimi tečaji joge in hišno kozmetično linijo Magdalena’s.

Preden si nataknete smuči in se zapeljete po belih strminah, si oglejte, kaj vse še lahko doživite na čudovitih smučiščih Vzhodne Tirolske

NAGRADNA IGRA je zaključena

Srečni izžrebanec tega tedna je: Gregor Pirih

Preberite tudi:

Mölli kliče: nov sneg, smučarske zvezde in privlačne smučarske proge za začetek sezone!