Na koga stavite, da bo Sloveniji prinesel naslednjo olimpijsko medaljo?

Na koga stavite, da bo Sloveniji prinesel naslednjo olimpijsko medaljo? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 2. 2018 Promocijsko sporočilo

Olimpijske igre se prevešajo v drugo polovico, Slovenija pa ima na računu eno olimpijsko medaljo. Ima po Jakovu Faku Slovenija v rokah še kakšnega aduta? Bi si upali staviti, da bodo slovenski športniki na teh olimpijskih igrah osvojili še kakšno medaljo??

Eden od slovenskih upov za medaljo je vsekakor Filip Flisar, slovenski as v smučarskem krosu, ki kljub rezultatsko nekoliko slabši letošnji sezoni, vsekakor sodi med tiste tekmovalce, ki bodo v najožjem krogu favoritov za odličja v tej atraktivni smučarski disciplini.

Flisar se bo na progo smučarskega krosa prvič podal v sredo zjutraj ob 3.30, ko bodo na sporedu kvalifikacije, ob 5.15 pa bo na na sporedu že veliki finale in takrat bomo izvedeli ali je Slovenija bogatejša za še eno ollimpijsko medaljo.

Na koga stavite pa vi?

Tudi tokrat bo del olimpijske zgodbe Športna Loterija, ki je tradicionalni sponzor OKS-ZŠZ in slovenskih olimpijskih reprezentanc. S posebnimi stavnimi produkti, povezanimi z nastopi slovenskih olimpijcev, bo popestrila stavno ponudbo in tako lahko tudi vi stavite na svojega favorita.

https://www.e-stave.com/

Del prihodka bo namenjen zvezam, katerih športniki sodelujejo na Zimskih olimpijskih igrah  za razvoj mladih ter OKS–u za financiranje programa štipendij za nadarjene športnike. S tem Športna Loterija uresničuje poslanstvo podpore slovenskemu športu in olimpizmu kot odgovorna gospodarska družba in dokazuje svojo zavezanost k podpori razvoju slovenskega športa tudi v prihodnje.