5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Jennifer Lopez

5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Jennifer Lopez (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2022

JLo se pri vzgoji otrok strogo drži nekaterih pravil...

Izobrazba je na prvem mestu

Jennifer se lahko pohvali z bogatim bančnim računom, a to še ne pomeni, da njenima otrokoma ne bo treba delati. Želi jima zagotoviti svetlo prihodnost, zato daje velik pomen na izobrazbo. Ne glede na to, koliko je sama zaposlena, si vedno vzame čas in otrokom pomaga pri učenju ali domačih nalogah.

Zabava je v nedeljo

Že nekaj let nazaj je JLo medijem zaupala, da imajo v družini "zabavne nedelje", ki so kot nekakšna nagrada za pridnost skozi teden. Na ta dan sta otroka lahko dlje spala in celo uporabljala tablice ter igrala videoigre, kar je sicer čez teden prepovedano. Zvezdnica pa si medtem vzame nekaj časa zase.

Prisluhnite Aktivni podkastu! >

Zdrava prehrana tudi za otroke

Zvezdnica je znana po tem, da se trudi jesti čim bolj zdravo in se izogiba pretirano mastnim ter predelanim živilom. To pa si želi predati tudi na svoja otroka. Doma dobivata izključno zdrave, uravnotežene obroke, ki vsebujejo vsa potrebna hranila za rast in razvoj.

Prepovedana uporaba ličil

JLo je že večkrat dokazala, da izgleda čudovito z ali brez ličil. Njeni hčeri pa zaenkrat še ni dovoljeno, da bi ličila uporabljala. Zvezdnica si želi, da hči najprej spozna svojo naravno lepoto, kot starejša pa bo po želji lahko uporabljala ličila.

Držanje tradicije je pomembno

Kljub temu, da je zvezdnica pogosto odsotna, je zanjo obvezno, da se družina drži lastnih tradicij. Skupne večerje, načini preživljanje praznikov... Jennifer si prizadeva, da se preko tradicije z družino še bolj povežejo in zabavajo.

Vir: YouTube