"Baby boom" na družbenih omrežjih: preverite, katere znane vplivnice so v veselem pričakovanju!

"Baby boom" na družbenih omrežjih: preverite, katere znane vplivnice so v veselem pričakovanju! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2022

Kar nekaj znanih slovenk je v zadnjem času naznanilo, da so v veselem pričakovanju... 

Uporabniki Instagrama opažajo, da je kar nekaj slovenskih vplivnic v zadnjem času naznanilo, da so v pričakovanju veselega naraščaja ali pa so ravno pred kratkim postale novopečene mamice.

Že takoj v začetku januarja je novico o nosečnosti delila Kaja Karba, katere sin Oliver je julija prijokal na svet. Sledili sta znani predstavnici LGBTQ+ skupnosti, Katka in Katja Bogataj, ki sta pred slabim mesecem postali mamici punčki Hani Juliji. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T K A B O G A T A J (@katkabogataj)

V tem mesecu pa je veselo novičko delila tudi osebna trenerka in vplivnica Patricia Pangeršič, ki je v začetku leta odkrito spregovorila tudi o boleči izkušnji s spontanim splavom. S svojim dolgoletnim partnerjem jima je tokrat uspelo; trenutno je Patricia v 5. mesecu nosečnosti, priznala pa je, da se materinstva že zelo veseli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patricia Pangersic (@patricia_pangersic)

Le nekaj dni po Patriciini objavi, pa je svoje veselje delila tudi Lea Filipovič, ki jo na spletu poznamo pod vzdevkom "Lepa afna". Objavila je prikupno fotografijo, ob kateri je zapisala: "Za tale trebušček niso krive testenine." Seveda pa je ob tem tudi Lea izrazila veliko navdušenje nad novo vlogo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Kot kaže, so vsa omenjena dekleta izjemno navdušena nad svojimi novimi vlogami, v komentarjih pa lahko vidimo spodbudne besede in čestitke številnih sledilcev.

Čestitkam se pridružujemo tudi mi in vsem novopečenim ter bodočim mamicam želimo vse dobro na njihovi poti!