Enodnevna dogodivščina za otroke: Adijo zaslon – živjo narava!

Enodnevna dogodivščina za otroke: Adijo zaslon – živjo narava! (foto: Tjaša Ferkov Babnik (Aktivni z mano)) Tjaša Ferkov Babnik (Aktivni z mano)
12. 9. 2022

Osebna trenerka Tjaša bo za otroke pripravila čudovit dan v naravi, kjer bodo pozabili na računalnike in telefone ter se na zabaven način razgibali. 

Zelo malo je treba, da otroka motiviramo za dejavnosti zunaj v naravi. Verjetno se marsikomu zdi težko, a če si priznamo, ni – le nam odraslim se enostavno ne ljubi.

Vzgajamo z zgledom. Lahko pametujemo, razjasnjujemo teorije, kaj je prav in kaj ne, a če potem delamo nekaj drugega, so vse besede zaman.

Razumljivo pa je tudi dejstvo, da smo odrasli zaradi tempa življenja in obveznosti preutrujeni, izmozgani in enostavno izčrpani. Še zmeraj polagam na srce, da to ni izgovor na dolgi rok in je ZDAJ čas, da začne vsak pri sebi razmišljati o prioritetah, željah in namenu. Ter se s pomočjo ali brez, v kolikor ima dovolj discipline, loti počasnih korakov za velike spremembe na daljši rok v zahvalo za svoje zdravje in posledično lepšo harmonijo bivanja v družini.

"Male vikend odklope za otroke vodim že nekaj let in vsakič znova smo navdušeni, kot da je prvič 🙂," pove vodja centra Aktivni z mano, ki dva do trikrat letno organizira celodnevna druženja za otroke v naravi in Vikend oddih za otroke v naravi.

Otroci, vabljeni na dan v naravi!

Konec meseca, 24. 9., se bo v Ljubljani odvijala celodnevna dogodivščina za otroke od 5 let naprej. Zbirno mesto bo zaradi lažjega dostopa z avtom pri gradu Fužine, nato pa bodo otroci nadaljevali pot proti Golovcu. Skozi dan bodo prehodili veliko lepih poti, iskali skriti zaklad, se igrali, ustvarjali, zdravo malicali in imeli toplo kosilo.

Vsak otrok bo prejel tudi vrečko presenečenja za popotnico 😄. Ja, KRASNO bo in vabljeni ste, da se vaši otroci pridružijo tej dogodivščini, vi pa zase izkoristite dan za svoje hobije in počitek. Dogodek traja od 9:30 ure zjutraj do 17:00 popoldne.

Za prijavnico in vsa morebitna vprašanja kliknite TUKAJ
Tjaša (Aktivni z mano)

Ker je en dan za marsikoga lahko premalo ...

... bo v sredini meseca oktobra organiziran Vikend oddih za otroke. Oddih se odvija na Ločici pri Vranskem na domačiji Pri Ferkovih. Telefoni so prepovedani, televizije bodo izklopljene in drugih elektronskih naprav ne bo.

Kaj bomo počeli?

  • Prepustimo se bioritmu,
  • telovadimo,
  • se posvetimo uživanju v naravi,
  • ustvarjamo iz naravnih materialov,
  • skupaj pripravljamo hrano in
  • seveda imamo nepozabno pižama zabavo! 😀

Luštno nam je. Predvsem sproščeno in odklopljeno od rutine doma.

Za prijavo in morebitna vprašanja kliknite TUKAJ. 

Avtorica vsebine: Tjaša Ferkov Babnik - Aktivni z mano