Kaj je vaše življenjsko poslanstvo in kako ga živeti?

20. 2. 2023
Deli
Kaj je vaše življenjsko poslanstvo in kako ga živeti? (foto: Tina Hočevar)
Tina Hočevar

Skrivnostni energijski svet številk skriva o nas samih veliko. Se poleg tega, da načeloma živite zdrav življenski slog, imate jasno zastavljenje cilje, vizijo o svojem delu, pričakovanja od sebe in do drugih, ste vztrajni in veste kaj hočete ... včasih še vedno zamislite, zakaj ne teče vse bolj gladko, saj vendar vse delate ”prav“?!

Na naše izražanje v odnosih seveda vpliva ime in priimek, vzgoja ter tudi to, kakšno je življenjsko poslanstvo našega partnerja ali partnerke oziroma naših bližnjih. Naše energije se prepletajo in to lahko precej spremeni način obnašanja. Kako nas definirajo številke in kako vplivajo na naše odnose, so naše številke dobre ali slabe? 

Numerologija je veda, ki temelji na številih in njihovem neverjetnem vplivu na naša življenja. Domnevajo, da so ga preučevali že pred 11.000 leti. Številke obstajajo že od začetka časa in so pred vsemi abecedami.

Numerologija govori o naši potencialni usodi, naravnih talentih in nam pomaga bolje razumeti sebe in druge. Pokaže nam pot, ki jo moramo ubrati v življenju, da izpolnimo potencial. Razkrije tudi enega od mnogih razlogov, zakaj ima vsak drugačne lastnosti. Vsako število ima drugačno vibracijo in nam zato lahko omogoči boljše razumevanje lastne poti in okoliščin, ki obdajajo naše življenje. Lahko nas usmeri v kariero, ki je najbolj primerna za vsako osebo in nam daje priložnost, da se bolje zavedamo talentov, ki jih imamo, in poti, ki jih izberemo, da jih uporabimo. 

Je res nekaj na tem?

V soboto 25. 2. 2023 se bo odvijal prijeten dogodek z znano numerologinjo v Sloveniji in tujini Tino Hočevar. Od 9:30 - 11:30 boste skupaj s Tino preučevali število vašega osebnega poslanstva.

Tina o sebi pove: ”Zadnjih 23 let svojega življenja se ukvarjam z raziskovanjem in delom na področjih numerologije, osebnostnega razvoja, proučevanja osebnosti, energetskega zdravljenja, upravljanja s stresom in meditacije.

Tina Hočevar

Kako sem prišla do sem? Bilo je dolgo potovanje ...

Ko sem bila stara 20 let, so me življenjske okoliščine pripeljale do dna. Na tisti točki svojega življenja nisem videla ne prihodnosti, ne smisla. Spraševala sem se, kdo sem in kakšen je namen mojega življenja. S pomočjo nekaj čudovitih učiteljev sem se počasi pobrala in takrat sem začela preučevati življenje.

Raziskovala sem ter se učila meditacij in energetskega zdravljenja. Preučevala sem sposobnosti človekovega potenciala ter kaj je tisto, kar ustvarja naš značaj, kaj določa naš življenjski namen, kaj nam daje smisel in kaj nas dela srečne.

Svoje življenje sem posvetila raziskovanju načinov, kako doseči notranji mir in eden od teh načinov je bil skozi razumevanje in poznavanje sebe in svoje osebnosti.

Znanje, ki sem si ga pridobila, mi je pomagalo, da sem končno začela razumeti, zakaj so se mi v življenju dogodile določene stvari...”

Nadaljevanje njene zgodbe lahko slišite v soboto na zelo simpatični delavnici, kjer se bomo skupaj družili dve uri, izvedeli naše število življenskega poslanstva in veliko drugih zanimivih informacij. Delavnica z naslovom: KAJ JE VAŠE ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO IN KAKO GA ZAŽIVETI? bo lahko razblinila mariskatero dilemo in ponudila rešitev ali odgovor na vprašanje na katerega že dolgo ne znate odgovoriti.

Delavnica bo potekala v Ljubljani in več informacij lahko izveste tukaj: https://www.aktivnizmano.si/delavnica/

Prijavo lahko uredite tudi preko aktivnizmano@gmail.com

Tina Hočevar

SKOZI AKTIVNO PREDAVANJE SE BOSTE NAUČILI IZRAČUNATI SVOJE ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO IN DOBILI ODGOVORE NA VPRAŠANJA:

  • Kaj je vaše življenjsko poslanstvo?
  • Kateri so vaši potenciali?
  • Kje so izzivi in kako jih preseči?
  • Kaj vam prinaša zadovoljstvo, srečo in uspeh?

Pripravite svoj rojstni datum in tudi datume vaših bližnjih (moža, žene, otrok, staršev, prijateljev ali tudi šefa!). Skupaj bomo raziskali vaše in njihove osebnosti, da boste skozi to lažje razumeli tako svoje kot njihove potrebe, ter skozi to naredili korak k izboljšanju vaših odnosov.

Verjamem, da ima naše življenje veliko še ne odkritih potencialov, saj nas vsakodnevne obveznosti, družba in posledična izčrpanost zaradi nezadovoljstva oropa časa in energije, da bi se lahko več posvetili sami sebi in se ukvarjali z dejstvi kaj pri sebi lahko spremenimo na boljše oz. tako, da se bomo boljše počutili, bili bolj samozavestni in predvsem zadovoljni s samim seboj!

Dovolimo si iti iz cone udobja in včasih zgolj zaupati svojim notranjim občutkom kaj želimo in kaj narediti. Se ne obsojati če se kdaj ne izide po pričakovanjih in občasno tvegati s kakšno odločitvijo ali idejo katera je nekje v nas.

Dajmo si možnost, da se skozi naše življenje, ne glede na starost odkrivamo, spoznavamo in spreminjamo. Se izobražujemo, več poslušamo in se trudimo da smo zmeraj na neki točki, ko smo zaradi vsega kar počnemo zadovoljni s tem kar smo.

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič